Trailers

Trailer The Umbrella Academy seizoen 2

The Umbrella Academy staat voor het tweede hoofdstuk. Deze zomer komen de bijzondere superhelden terug om de wereld te redden, waarbij ze terug in de tijd gaan. Het eindpunt is namelijk al bereikt, maar de antwoorden om het op te lossen hebben ze allerminst.

Seizoen 2 The Umbrella Academy

Vorige maand maakte Netflix al bekend dat The Umbrella Academy seizoen 2 op vrijdag 31 juli zal verschijnen op de streamingdienst. Nu is de trailer alvast gelanceerd, waarin we de eerste glimpen zien hoe het verder zal gaan met de zeven ‘kinderen’. Na de ontploffing van Number Seven (Ellen Page) is het aan de groep om de wereld alsnog zien te redden.

Superhelden geboren

In The Umbrella Academy keren zeven ‘broers en zussen’ terug bij elkaar. In de jaren’80 werden ze allemaal op dezelfde dag geboren, terwijl hun moeders aan het begin van de dag nog niet eens zwanger waren. Ze worden opgevangen door Sir Reginald Hargreeves en getraind tot superhelden. Ze vervreemden van hem, tot ze weer bij elkaar komen na zijn dood.

Number Seven en haar viool

Dan blijkt al snel dat er veel meer aan de hand is. De groep komt voor de meest bizarre situaties te staan, waarbij ze allemaal hun eigen pad bewandelen. Uiteindelijk vinden ze elkaar om de wereld te redden, maar dat moet wel door één van hun eigen te verslaan. Number Seven lijkt als enige geen echte superkracht te hebben, schijn bedriegt. Het is juist zij die met haar viool de aarde weet te laten ontploffen.

Terug in de tijd reizen

Number Five is in staat om door de tijd te reizen en aan zijn hand keert de hele groep terug naar een eerder moment. En met die flits eindigde het eerste seizoen. Kortom tijd voor het vervolg! De groep is terug naar de jaren’60, alleen ook daar gaat het goed mis. Five heeft tien dagen de tijd om zijn familie te vinden en alles op te lossen. In de trailer zijn de eerste beelden daarvan te zien, de rest volgt eind juli.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?