Trailers

Trailer The Witcher seizoen 2 belooft: alle remmen gaan los!

Eindelijk heeft Netflix de eerste trailer van het nieuwe seizoen van The Witcher onthuld! Op 17 december keert Geralt of Rivia terug op de streamingdienst, en afgaande op de trailer mogen we wel wat verwachten…

Kaer Morhen

In het tweede seizoen van The Witcher is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer of Vengerberg om het leven is gekomen tijdens de Battle of Sodden. Hij brengt prinses Cirilla vervolgens naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Monsters

De eerste trailer van The Witcher belooft wel wat. Oók op het gebied van de jacht op monsters, de voornaamste taak van een Witcher als Geralt. Er is bijvoorbeeld een enorme vleermuis te zien, vermoedelijk een Fleder (een soort vampier). En aan het einde van de trailer gaan Geralt en Ciri de strijd aan met een boomachtig monster, hoogstwaarschijnlijk een Treant. We horen een stem zeggen: “Er zwerven monsters rond terwijl ze in winterslaap moeten zijn”, wat doet vermoeden dat de wereld van The Witcher nog maar eens kampt met een monsterprobleem.

Oorlog

De narrator heeft het ook over ‘de oorlog tussen het Noorden en het Zuiden’, wat erop duidt dat ‘veelvraat’ de Nilfgaardian Empire nog lang niet klaar is met zijn opmars. Er dienen meer koninkrijken geannexeerd te worden!

Op het event Tudum maakte Netflix bekend dat The Witcher ook een derde seizoen krijgt. Daarnaast heeft de streamingdienst Lauren S. Hissrich, de showrunner van de serie, een exclusieve deal gesloten met het bedrijf. “Ik ben zo blij dat ik mijn thuis heb gevonden bij Netflix en kan niet wachten om door te gaan met wat een ongelofelijk bevredigende samenwerking is gebleken”, reageerde ze. “Terwijl mijn hart ligt bij de The Witcher-franchise, kijk ik net zo lief uit om te graven in andere spannende projecten voor een globaal publiek in de jaren die nog komen gaan.”

The Witcher seizoen 2 op Netflix

De opnames van The Witcher seizoen 2 verliepen niet helemaal volgens plan door inmenging van het coronavirus. Daar kwam nog eens bij dat hoofdrolspeler Henry Cavill een zware hamstringblessure opliep, waardoor er een tijdlang niet gefilmd kon worden. Desondanks gaan de nieuwe afleveringen op 17 december aanstaande in première!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?