Trailers

Trailer Vikings: Valhalla gelanceerd over Eriksson, Eriksdotter en Sigurdsson

Vikings: Valhalla seizoen 1 is aanstaande en Netflix heeft nu dan ook de trailer gelanceerd. Over een kleine drie weken zal het eerste seizoen in zijn geheel verschijnen, terwijl er nu al drie seizoenen worden gemaakt van de serie. We kunnen dus even vooruit met het vervolg van Vikings.

Drie legendarische Vikingen

Op vrijdag 25 februari gaat Vikings: Valhalla van start op Netflix. De tijd is zo’n honderd jaar vooruit gezet vanaf het einde van Vikings. De heroïsche avonturen van een aantal van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd worden verteld. De legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson, zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter, en de ambitieuze Noordse prins Harald Sigurdsson.

Engelse royals

Als de spanningen tussen de Vikingen en de Engelse royals een bloedig breekpunt bereiken en als de Vikingen zelf botsen over hun tegenstrijdige christelijke en heidense overtuigingen, beginnen deze drie Vikingen aan een epische reis die hen over oceanen en door slagvelden zal voeren, van Kattegat naar Engeland en verder, terwijl ze vechten voor overleving en glorie.

Bekijk de trailer van Vikings: Valhalla

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?