Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Trailer Virgin River seizoen 2 verschenen

Het tweede seizoen van Virgin River is in aantocht op Netflix. Vanaf vrijdag 27 november kunnen we in één keer aan de slag met het complete tweede seizoen van de serie. Uit de trailer blijkt ook dat de liefdesdriehoek van Melinda, Jack en Charmaine de stad flink bezig gaat houden.

Verdeeld

Aan het eind van het eerste seizoen van Virgin River zagen we hoe Melinda, Jack en Charmaine in een moeilijke positie terecht waren gekomen. Charmaine bleek zwanger te zijn van Jack, terwijl hij juist net had uitgesproken voor Melinda te willen gaan. In het tweede seizoen gaat de liefdesdriehoek zorgen voor een flinke verdeeldheid in Virgin River. “Er is geen ontsnappen aan aan het feit dat we om zullen moeten gaan met een ongemakkelijke situatie terwijl ik mijn laatste jaar afmaak”, horen we Mel al zeggen in de trailer.

Terwijl heel Virgin River verdeeld is geraakt door de situatie, heeft Mel het idee dat Jack gewoon voor Charmaine en de baby moet kiezen. Hij is echter vrij duidelijk: “Ik ben niet verliefd op haar.” Er lijkt in het tweede seizoen dan ook zeker weer wat te bloeien tussen Mel en Jack.

Virgin River seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Virgin River wordt op vrijdag 27 november toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Voor seizoen 2 zijn Dan Brady (Ben Hollingsworth) en Ricky (Grayson Gurnsey) vaste gezichten geworden. Sarah Dugdale is nieuw en vertolkt de rol van Lizzie. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer voor seizoen 2.

Bekijk de trailer van Virgin River seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?