Trailers Virgin River

Trailer Virgin River seizoen 3 verschenen: volop romantiek

Het derde seizoen van Virgin River is vanaf 9 juli te bekijken op Netflix en in aanloop naar de release daarvan heeft de streamingdienst de officiële trailer van seizoen 3 gelanceerd. In het derde seizoen van de romantische dramaserie groeiden Jack en Mel steeds dichter tot elkaar. Het is inmiddels dan ook duidelijk dat hij de schotwond overleeft.

Seizoen 3

Het tweede seizoen van Virgin River liet ons achter met een grote cliffhanger. We zagen dat Jack hevig bloedend op de grond van zijn bar werd gevonden door Mel. Terwijl zij de hulpdiensten inschakelt, eindigt seizoen 2. Uit de trailer voor seizoen 3 blijkt dat de hulptroepen er snel bij zijn. Zo start de trailer met Jack op een brancard in het ziekenhuis. Daarbij horen we de woorden van Mel: “Blijf bij me, okay?”.

In het volgende shot is het drie weken later en staan Jack en Mel gezellig bij een barbecue. De twee beleven in de trailer heel wat romantische momenten, maar toch gaat niet alles koek en ei tussen de twee. Terwijl Jack in seizoen 3 vader zal worden van een tweeling van Charmaine, denkt inmiddels ook Mel serieus na over een toekomst met Jack inclusief kinderen. De trailer toont daarnaast dat Charmaine een nieuwe vriend heeft, dat de gezondheidsproblemen van Doc serieus zijn en dat Preacher in de problemen lijkt te komen met Christopher.

Virgin River seizoen 3 op Netflix

Lang hoeven we niet meer te wachten op Virgin River seizoen 3, want vanaf 9 juli kunnen we in één keer aan de slag met tien nieuwe afleveringen. Naar verluidt wordt er inmiddels ook al gewerkt aan een vierde seizoen en is het einde van de romantische dramaserie nog lang niet in zicht. De trailer voor seizoen 3 bekijk je hieronder.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 3

Bekijk de trailer van Virgin River seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?