Laatste nieuws over Netflix

Trailer You seizoen 3 verschenen: Dit wordt Joe’s nieuwe obsessie

Het derde seizoen van You is in aantocht op Netflix. Vanaf 15 oktober kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de serie waarin de hoofdrollen zijn voor Penn Badgley en Victoria Pedretti. Het seizoen belooft opnieuw bloedstollend te worden, zo blijkt wel uit de trailer die inmiddels is verschenen.

Vaderschap

In het derde seizoen van You zal Joe Goldberg voor het eerst vader worden. In de nu verschenen trailer horen we Joe vertellen: “Ik geloofde altijd in De Ware. Maar ik ben nu jouw vader, dat verandert me. Ik verhuisde voor jou naar een zielloze buitenwijk. Ik zou voor jou het monster trouwen. Je moeder, Love. Wat kon er misgaan?” Daarna neemt Love het over: “We hebben allebei verkeerde dingen gedaan. Ik wilde hierheen voor onze nieuwe start.”

Obsessie

Al snel blijkt er echter niets veranderd te zijn. Zo maken we in de trailer meteen kennis met de nieuwe obsessie van Joe, de buurvrouw. Ze luistert naar de naam Natalie, gespeeld door Michaela McManus. Hoe het voor haar afloopt, is nog maar te bezien. Zo zien we Joe een lichaam in een vuilniszak in zijn achterbak leggen en schept hij samen met Love zand over het lichaam heen. Heeft ze een nieuw slachtoffer gemaakt? En is de liefde van Joe en Love wel sterk genoeg om elkaar te overleven?

You seizoen 3

Het derde seizoen van You wordt op 15 oktober toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De twee lijken misschien een doodgewoon koppel, maar ondertussen zal de buurt moeten vrezen. You seizoen 3 telt tien afleveringen en de officiële trailer bekijk je alvast hieronder.

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over You seizoen 3

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?