Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 10 Netflix Originals (deel 29)

Dat oktober een drukke maand zou worden qua Netflix Originals was al bekend. Het is dan ook niet vreemd dat deel 29 van het Traileroverzicht bestaat uit liefst 10 trailers van Netflix Originals die er aan zitten te komen.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

MaleVolent

MaleVolent verschijnt 5 oktober op Netflix en past uitstekende in de maand oktober, waarin ook Halloween valt. MaleVolent is namelijk een horrorfilm en speelt zich af in een spookhuis, zoals een klassieke horrorfilm betaamt. In MaleVolent zien we een team nep-spokenjagers die azen op angstige slachtoffers. Dat komt ze uiteindelijk echter duur te staan…

Dancing Queen seizoen 1

Voor fans van RuPaul’s Drag Race is er goed nieuws, want niet alleen is deze week seizoen 10 op Netflix verschenen, op 5 oktober komt ook de nieuwe serie Dancing Queen uit. In dit verhaal wordt Justin Johnson gevolgd. Justin is eigenaar van een succesvolle dansschool, maar gaat daarnaast ook door het leven als Alyssa Edwards. Het is voor hem moeilijk om de levens als dansschoolhouder en dragqueen met elkaar te combineren.

Little Things

Netflix gaat door met het verzamelen van content uit India. Vrijdag 5 oktober komt de streamingdienst met het tweede seizoen van de serie Little Things. Hierin zijn Kavya en Dhruv te zien. Zij wonen in Mumbai en kunnen getypeerd worden als een modern stel. Toch zijn er ook veel verschillen tussen het koppel waarneembaar en dat merken Kavya en Dhruv zelf ook. Dat gaat gepaard met de nodige hobbels in hun prille relatie.

Salt, Fat, Acid, Heat seizoen 1

Nadat we eind september alweer het vijfde seizoen van Chef’s Table voorgeschoteld kregen, mogen we in oktober (11 oktober) ook een eetprogramma op Netflix verwachten. Samin Nosrat is chef-kok en schrijfster van verschillende boeken. Voor Netflix reist zij de hele wereld over en onderzoekt ze de vier basisbeginselen van lekker koken.

The Boss Baby: Back in Business seizoen 2

Na het succesvolle debuut van de serie The Boss Baby op Netflix, eerder dit jaar, is het nu alweer tijd voor het tweede seizoen. Op 12 oktober is het zover en wordt door een nieuw gevaar de populariteit van baby’s in gevaar gebracht. Dit keer hebben oude mensen het op de baby’s gemunt, maar Baby Corp weet wel een manier om een einde aan die dreiging te maken.

The Curious Creations of Christine McConnell seizoen 1

We haalden het al aan in dit traileroverzicht: oktober is horrormaand op Netflix. The Curious Creations of Christine McConnell verschijnt op 12 oktober en is eigenlijk meer een bakprogramma dat inspeelt op Halloween. Christine McConnell tovert in haar spookhuis doodnormale ingrediënten om tot griezelige taarten en lekkernijen die bijna te eng zijn om op te eten.

Remastered: Who Shot the Sheriff?

Reggaelegende Bob Marley overleefde in 1976 een moordaanslag en in Remastered: Who Shot the Sheriff? wordt er teruggedraaid naar die aanslag. Bob Marley werd geraakt in zijn buik en arm, maar overleefde de aanslag wel. Hoewel nooit duidelijk is geworden wie er precies verantwoordelijk was voor de aanslag op Bob Marley, was het wel duidelijk dat het te maken had met de politieke situatie in zijn land Jamaica. Marley deed een paar dagen later namelijk mee aan een concert, georganiseerd door de toenmalige prime-minster van Jamaica en door op die uitnodiging in te gaan zou Marley kleur bekend hebben voor zijn politieke voorkeuren.

The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 1

Er wordt al een poos naar uitgekeken, maar een paar dagen voor Halloween, op 26 oktober, verschijnt Chilling Adventures of Sabrina seizoen 1 dan eindelijk op Netflix. De serie is afkomstig van de makers van Riverdale en volgt het bekende verhaal van Sabrina Spellman, half-mens, half-heks. Als ze zestien jaar oud wordt moet ze kiezen voor een leven als heks, of een leven als mens. Een keuze die Sabrina eigenlijk niet kan maken.

Been So Long

26 oktober staat niet alleen maar in het teken van Chilling Adventures of Sabrina. Netflix voegt op die dag ook Been So Long toe aan het aanbod. De film draait om de alleenstaande moeder Simone uit Londen. Ze ontmoet een vreemdeling waar ze als een blok voor valt. Ze twijfelt alleen of ze haar hart wel moet openstellen voor de man van haar dromen.

1983

We maken een flinke sprong, van 26 oktober naar 30 november. Op de laatste dag van de elfde maand van 2018 verschijnt de nieuwe serie 1983 op Netflix. Deze serie duikt de geschiedenis in, want wat nou als de geschiedenis is gebaseerd op een leugen? Dan moet de waarheid achterhaald worden. Het gaat over een aanslag die in 1983 is gepleegd en tientallen jaren later maken een student en een agent een complot bekend, waardoor Polen een politiestaat bleef en het IJzeren Gordijn in stand werd gehouden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?