Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 3 Netflix Originals (deel 33)

Dogs Netflix

Netflix heeft de afgelopen week drie nieuwe trailers van Originals verspreid. Twee hiervan verschijnen in november op Netflix, terwijl er één pas bij de start van de kerstvakantie verwacht wordt.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Brainchild seizoen 1

Om antwoord te krijgen op grote vraagstukken keken millennials vroeger naar programma’s als Willem Wever. Netflix komt met een soortgelijk programma, namelijk Brainchild. Deze reeks probeert moeilijke vragen voor de jonge kijker te beantwoorden, maar wel op een begrijpelijke manier, zodat er na afloop van de aflevering niet alleen maar meer vragen zijn ontstaan. Brainchild is vanaf 2 november beschikbaar op Netflix.

Dogs

Op 16 november komt Netflix met de – vermoedelijk – meest aandoenlijke documentairereeks van het jaar: Dogs. Zo zien we bijvoorbeeld hoe het baasje van de hond Zeus zich zorgen maakt om zijn hond. Zeus zit vast in Syrië en zijn baasje wil hem daar maar wat graag vandaan halen. We zien zes verschillende bijzondere verhalen over hondeneigenaren die laten zien dat honden onze beste vrienden zijn en wat ze voor ons kunnen betekenen. De serie Dogs mag gerust aan een ode aan de hond genoemd worden.

Diablero

Na The Haunting of Hill House komt Netflix in 2018 met nog een horrorserie. Diablero draait om een jonge priester die op zoek gaat naar een ontvoerd meisje in Mexico City. Hij krijgt hierbij hulp van een demonenjager en een expert in het paranormale. “Voordat de engelen Mexico City hadden verlaten, was er een evenwicht tussen goed en het kwaad. Nu de engelen weg zijn, zijn de inwoners van Mexico City in de handen van de demonen terecht gekomen. Gelukkig is er een groep mensen, de Diableros, die de inwoners van de stad beschermen.”
Diablero verschijnt 21 december op Netflix.