Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 4 Netflix Originals (deel 19)

Tijdens het Comic Con-weekend zijn er door onder andere Netflix veel films en series aangekondigd of werden er teasers gepost. Ook werd de conferentie aangegrepen om trailers te tonen en daarvan bespreken wij er dit keer vier.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

All About the Washingtons

Je hebt vast wel eens gehoord van Run-D.M.C. en Rev. Run. De Amerikaanse rapper krijgt vanaf 10 augustus ook zijn eigen serie op Netflix: All The Washingtons. Er werd voor MTV in het verleden al eens een realityserie over Joseph Simmons, zoals hij echt heet, en zijn familie gemaakt. Ook nu weer zal de familie Simmons weer de hoofdrol bekleden in de serie, maar is het dit keer een scripted show geworden en zijn ze de familie Washington. Joey Washington stopt met zijn carrière als rapper en dat zal flinke gevolgen hebben voor het gezin.

Insatiable

Met Insatiable heeft Netflix nu al een serie die voor controverse zorgt. Na 13 Reasons Why roept Insatiable nu al de nodige, bezorgde, vragen op. Dat ontstond na het zien van onderstaande trailer, die recentelijk dus door Netflix werd gedropt. De serie draait om Patty, gespeeld door Debby Ryan. In de trailer zien we hoe Patty wordt gepest vanwege haar gewicht, maar na de zomer verandert er een hoop. Patty valt na een gebroken kaak kilo’s af en keert terug als een ander persoon. “Het voormalige dikkerdje kon nu een genie of atlete, of een prinses worden.” Maar Patty is uit op wraak en dat zal zijn waar het om draait in Insatiable. Critici nemen het Netflix en de makers van Insatiable kwalijk dat er aan fat shaming gedaan wordt en dat zorgt voor de nodige reacties.

Disenchantment

Over Disenchantment is de afgelopen maanden al diverse keren beeldmateriaal naar buiten gekomen, maar tijdens Comic Con toonde Netflix de officiële trailer van de nieuwe serie van de makers van The Simpsons. In Disenchantment mogen we dezelfde absurde humor van de makers verwachten, met prinses Bean in de hoofdrol. Zij heeft altijd haar elfenvriend en persoonlijke demon bij zich en na een totaal mislukte bruiloft begint er een knotsgek avontuur. Disenchantment seizoen 1 staat vanaf 17 augustus op Netflix.

Nightflyers

De releasedatum van Nightflyers op Netflix is tijdens Comic Con nog niet bekend gemaakt, maar de officiële trailer werd er wel gelanceerd. Daardoor weten we in ieder geval alvast dat de release nooit heel lang meer op zich zal laten wachten. Nightflyers is de serie die is gebaseerd op de psychologische thriller van schrijver George R.R. Martin, vooral bekend van Game of Thrones. Nightflyers speelt zich af in de ruimte, kort voordat de aarde vernietigd dreigt te worden. De trailer belooft alvast veel onheil.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?