Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 4 Netflix Originals (deel 24)

Het nieuwe televisieseizoen staat voor de deur. Niet alleen voor de lineaire televisie mogen we op korte termijn veel nieuwe programma’s verwachten, ook Netflix komt met een hoop nieuwe titels. Daarvan stellen we er deze week vier aan je voor.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

The Comedy Lineup seizoen 2

Op 31 augustus is The Comedy Lineup terug met een nieuw seizoen. Netflix geeft daarin wederom het podium aan aanstormend talent met ieder hun eigen gevoel voor humor. JR De Guzman, Emma Willmann, Matteo Lane, Janelle James, Max Silvestri, Kate Willett, Josh Johnson en Aisling Bea gaven korte shows in de hoop voet aan de grond te krijgen in de wereld van cabaretiers en deze shows zullen vanaf 31 augustus beschikbaar zijn op Netflix.

Daniel Sloss: Live Shows

De komiek Daniel Sloss zou zomaar één van de cabaretiers kunnen zijn waar de artiesten van The Comedy Lineup tegenop kijken. Sloss is al een stukje verder in zijn carrière en is vanaf 11 september op Netflix te zien met zijn nieuwe standup-special. Sloss is in zijn element als hij kan praten over onderwerpen waar een taboe op rust. Het liefst behandelt hij die onderwerpen met grove grappen.

The Land of Steady Habits

De komische dramafilm The Land of Steady Habits verschijnt 14 september op Netflix. In deze film van de streamingdienst speelt Ben Mendelsohn de hoofdrol. Mendelsohn speelt de lusteloze Anders Hill en om het plezier in het leven terug te krijgen gooit hij het roer om. Hij neemt ontslag bij zijn baas en verlaat zijn vrouw. Anders maakt een nieuwe start, maar komt er al snel achter dat hierdoor niet meteen het geluk terugkeert. Ondertussen moet zijn zoon zien om te gaan met de lastige gezinssituatie.

The Other Side of the Wind

The Other Side of the Wind moest in de jaren zeventig de laatste film van de wereldberoemde Orson Welles als regisseur worden, maar dit project werd nooit voltooid. Na zijn dood werd het voor zijn vriend Peter Bogdanovich een droom om The Other Side of the Wind toch te voltooien. Dat had eigenlijk al in 2008 moeten gebeuren, maar tien jaar later is het toch zover. Het resultaat is vanaf 2 november te zien op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?