Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 4 Netflix Originals (deel 26)

In dit traileroverzicht kijken we voorzichtig al over de maand september heen. Je leest over titels die deze maand nog zullen verschijnen op Netflix, maar ook in de maanden daarna.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Norm MacDonald Has a Show seizoen 1

Netflix gaat het vanaf 14 september andermaal proberen met een talkshow. Tot op heden is de streamingdienst daar niet al te succesvol mee, maar ook Norm Macdonald krijgt een kans met Norm Macdonald Has a Show. Een valse start lijkt het echter wel te worden, want uitgerekend deze week is er veel kritiek op Macdonald vanwege uitspraken die hij omtrent #MeToo heeft gedaan. Of dat ook in zijn shows te zien zal zijn is niet bekend, maar vast staat dat hij bekende Amerikaanse gasten zal ontvangen om over grappige, maar ook serieuze onderwerpen te praten.

Quincy

De documentaire Quincy over het leven van Quincy Jones werd enige tijd geleden al aangekondigd door Netflix. Vanaf 21 september is deze docu beschikbaar en nu is de trailer uitgebracht. De documentaire zal diep in gaan op het privéleven van het muziek- en cultuuricoon. De documentaire is overigens geregisseerd door zijn dochter, Rashilda Jones. “Het komt niet vaak voor dat iemand die een leven heeft geleid als mijn vader, zich nog steeds wil ontwikkelen en de volgende generatie wil leren kennen”, zei Jones al eens over de docu.

Elite seizoen 1

Op 5 oktober verschijnt Elite op Netflix en dat is echt een serie om naar uit te kijken. Niet alleen omdat de serie wordt vergeleken met Gossip Girl, ook de trailer ziet er ontzettend goed uit. Bovendien herkennen we meerdere gezichten uit La Casa de Papel, dus qua cast zit het bij Elite ook wel goed. In een notendop draait de serie om kinderen van rijke ouders die naar de meest exclusieve school van Spanje gaan. Op een dag komen er drie tieners uit een arbeidersgezin bij, omdat hun eigen school is verwoest. Die mengeling pakt compleet verkeerd uit.

Narcos: Mexico seizoen 1

Narcos slaat dit jaar een geheel nieuwe weg in en gaat daarom ook verder onder een nieuwe naam: Narcos: Mexico. De teller begint daarom ook weer gewoon bij seizoen 1, in plaats van seizoen 4. Narcos gaat verder in Mexico en wel op 16 november. Kort na het bekendmaken van de releasedatum bracht Netflix ook de officiële trailer van het nieuwe seizoen van Narcos uit. Het aftellen is begonnen!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?