Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 4 Netflix Originals (deel 34)

1983 Polen Netflix Original

Netflix heeft in het restant van 2018 nog genoeg interessante Originals op de rol staan. Deze week stellen we er hier weer vier van aan je voor, met onder andere de eerste Poolse Netflix Original.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Vai Anitta!

In Brazilië is zangeres Anitta al jaren een grote ster, maar inmiddels groeit ook wereldwijd haar bekendheid. In 2017 werkte ze samen met internationaal gewaardeerde artiesten als Iggy Azalea (Switch), Major Lazer (Sua Cara) en Alesso (Is That For Me). Netflix heeft de beelden van haar ontwikkeling gebundeld en op 16 november komt hier een documentaire over uit, waarin we vrienden en familie aan het woord zien, terwijl Anitta probeert iedere maand een nieuw nummer met een videoclip uit te brengen.

The Christmas Chronicles

Het regent momenteel kerstfilms op Netflix en op 22 november verschijnt met The Christmas Chronicles misschien wel de kersthit van 2018. In deze kerstfilm van Netflix is niemand minder dan Kurt Russell gestrikt voor de hoofdrol, hij speelt de Kerstman. Hij wordt de nacht voor Kerstmis gezien door twee jonge kinderen die de Kerstman op camera vast wilden leggen. Wanneer ze hem zien, maken ze een ongelooflijke reis mee.

1983 seizoen 1

Het aantal niet-Engelstalige Netflix Originals blijft zich gestaag uitbreiden en op 30 november debuteert met 1983 de eerste Poolse Netflix Original. Met Ultraviolent kocht Netflix enige tijd geleden al een Poolse serie aan en die reeks viel in Nederland erg goed in de smaak. 1983 gaat over een aanslag die in dat jaar is gepleegd. Tientallen jaren later maken een een student en een agent een schokkend complot bekend.

Dogs of Berlin seizoen 1

Op 7 december verschijnt de tweede Duitse Netflix Original. Na het succes van DARK wordt er ook veel van Dogs of Berlin verwacht, een politieserie. In het eerste seizoen staat de moord op de Turks-Duitse voetballer Orkan Erdem centraal. Kurt Grimmer en Erol Birkan zijn de agenten die het onderzoek naar de moord leiden en moeten uiterst voorzichtig te werk gaan, om geen etnisch conflict te veroorzaken.