Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 4 Netflix Originals (deel 40)

Kingdom Netflix

Over twee weken leven we al in het jaar 2019, maar Netflix komt nog met meerdere Originals op de proppen in het restant van 2018. Met onderstaande trailers stelde Netflix vier nieuwe Originals aan ons voor.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

7 Days Out

Wie grote live-evenementen fascinerend vindt om naar te kijken en zich tegelijkertijd afvraagt hoe dat organisatorisch tot stand komt moet vanaf 21 december zeker naar 7 Days Out kijken. Deze documentaireserie van Netflix biedt een kijkje achter de schermen van grote evenementen, zoals de Kentucky Derby en een League of Legends-toernooi. Er staat veel op het spel en in aanloop naar grote evenemten kan veel gebeuren, zo zien we vanaf 21 december in 7 Days Out.

Alexa & Katie seizoen 2

Met Alexa & Katie heeft Netflix een succesvolle serie voor de jonge kijker in handen. We hoeven niet bang te zijn dat Netflix een dagje vrij neemt tijdens Kerstmis, want de release van het tweede seizoen komt op een uitstekend moment: tweede kerstdag. Wanneer de kinderen het zat zijn kunnen ze tussen het kerstontbijt en het kerstdiner genieten van gloednieuwe afleveringen van Alexa & Katie.

Taylor Swift: Reputation Stadium Tour

Netflix sluit het jaar af met een bijzondere titel: de concertregistratie van Taylor Swift tijdens haar stadium tour voor haar nieuwe album Reputation. Daarmee sluit Netflix zich aan bij de traditie van vele televisiezenders, die de laatste dag van het jaar aangrijpen op concerten uit te zenden. Het voordeel van Netflix is natuurlijk dat het concert van Taylor Swift ook op de brakke nieuwjaarsdag nog te bekijken is!

Kingdom seizoen 1

De streamingdienst kondigde enige tijd geleden al aan dat Kingdom op 25 januari uitgebracht zal worden. Het is de allereerste Zuid-Koreaanse Netflix Original en de verwachtingen zijn hoog. Het is een zombieserie van Netflix en speelt zich af in het verleden. Het koninkrijk wordt getroffen door een mysterieuze plaag en de kroonprins wordt beschuldigd van verraad. Om het ongelijk aan te tonen gaat hij er op uit om het duistere kwaad te ontmaskeren.