Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 5 Netflix Originals (deel 10)

Alex Strangelove Netflix

Dit is onmiskenbaar de week van 13 Reasons Why, maar het is ondertussen ook wel duidelijk dat Netflix veel meer originele content verspreidt. De afgelopen week verschenen er dan ook weer verschillende trailers van aanstaande Netflix Originals en wij stellen ze aan je voor.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

13 Reasons Why

Het gaat ineens rap met 13 Reasons Why. Terwijl er een jaar werd uitgekeken naar het tweede seizoen bleef het maar stil. Totdat eind april plotseling meer bekend werd. Toen stond de releasedatum ook al snel voor de deur, want 18 mei is de lancering al. Vorige week werd de officiële trailer gelanceerd van 13 Reasons Why en die maakt de fans nog nieuwsgieriger.

Tig Notaro Happy To Be Here

Op Netflix verschijnt op 22 mei een nieuwe stand up-special van Tig Notaro. Op het podium haalt ze weer verschillende onderwerpen aan, waaronder haar moederschap en haar relatie. Ook geeft ze aan aangezien te worden voor een man. In plaats van daar depressief van te worden haalt ze humor uit de alledaagse gebeurtenissen in haar leven.

Trollenjagers seizoen 3

De populaire kinderserie Trollenjagers is alweer toe aan het derde deel. Het eerste seizoen verscheen eind 2016 en nog maar een krap half jaar geleden volgde deel twee. Nu zijn er dus alweer nieuwe afleveringen klaar en worden Jim en zijn vrienden op de proef gesteld. Overigens is dit derde seizoen ook het eindpunt van Trollenjagers. Het lot van zowel de trollen als de mensen zal dus beslist worden. Trollenjagers seizoen 3 verschijnt 25 mei op Netflix.

Alex Strangelove

Alex Strangelove is een film waarin Daniel Doheny als hoofdrolspeler op ontdekkingstocht naar zijn seksuele geaardheid gaat. Tot aan het einde van zijn carrière op de middelbare school heeft hij gedacht dat hij heteroseksueel is. Hij heeft zelfs een relatie met een vrouw, maar als hij in contact komt met de homoseksuele Elliott staat zijn wereld op zijn kop. Elliott probeert Alex te versieren, maar hij weet niet wat hij daar nu van moet vinden. Zijn de gevoelens wederzijds?

Set It Up

Liefhebbers van romantische komedies moeten Set It Up absoluut op de kijklijst plaatsen. Vanaf 15 juni is deze film exclusief bij Netflix te zien. In Set It Up draait het om twee afgepeigerde assistenten die hun veeleisende bazen meer dan zat zijn. De assistenten smeden een plan om hun werkverslaafde bazen verliefd op elkaar te laten worden.