Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 5 Netflix Originals (deel 20)

Wat zijn de films en series van Netflix waar we ons de komende tijd op mogen verheugen? Van een vijftal titels is nu de trailer verschenen en kunnen we al een voorzichtig eerste oordeel vellen over de potentie van deze Netflix Originals.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

To All The Boys I’ve Loved Before

Nog voordat To All The Boys I’ve Loved Before op Netflix is verschenen lijkt dit een zekerheidje te zijn voor een succesvolle film. Het is namelijk de verfilming van het gelijknamige boek van Jenny Han. Dat boek werd een bestseller en dus kon de aankondiging door Netflix alleen al op veel enthousiasme rekenen. Nu is ook de trailer van To All The Boy’s Ive Loved Before verspreid en is het wachten op de release op 17 augustus.

Ozark seizoen 2

Netflix was er een jaar geleden razendsnel bij om Ozark te verlengen voor een tweede seizoen. Eind deze maand verschijnt Ozark seizoen 2 dan eindelijk op Netflix en komt er dus een vervolg op het eerste deel. In dit tweede seizoen zal de rol van Ruth Langmore nog belangrijker worden. Haar aandeel in seizoen 1 nam al steeds verder toe, maar in seizoen 2 zal zij nog meer de spil in al het drama vormen. Dat komt mede door de inbreng van haar vader, terwijl ze intensief blijft samenwerken met Marty Byrde.

Paradise PD

Op 31 augustus maken we ook kennis met een nieuwe animatieserie voor volwassenen: Paradise PD. De reeks is gemaakt door de makers van Brickleberry en draait om de politie uit het plaatsje Paradise, dat in het zuiden van de Verenigde Staten ligt. De focus ligt op een gezin waarvan zoon Kevin graag bij de politie wil, net als zijn vader. Hij is daarmee ook vrijwel de enige die bij het politiekoprs van Paradise wil horen en stort zich op een drugsonderzoek.

The Good Cop

Good Girls bewees afgelopen maand dat komedie en crime een uitstekende combinatie kan zijn. Vanaf 21 september combineert de serie The Good Cop ook deze genres. Of het ook zo’n doorslaand succes zal zijn blijft natuurlijk afwachten. De mensen achter The Good Cop weten in ieder geval hoe ze crime en komedie succesvol kunnen combineren, want zij maakten in het verleden al acht seizoenen van Monk, tussen 2002 en en 2009. Meestal is het zo dat de vader een voorbeeld is voor de zoon in een gezin. Bij The Good Cop gaat die vlieger niet op, want Tony jr. schaamt zich enorm voor de manier waarop zijn vader te werk ging als politieagent. Tony jr. wil het doen zoals het hoort, maar wordt voortdurend tegengewerkt door zijn vader.

Castlevania seizoen 2

Het tweede seizoen van Castlevania verschijnt op 26 oktober en dat is helaas later dan aanvankelijk de bedoeling was. Eerst stond het vervolg op seizoen 1 namelijk gepland voor de zomer, maar dat werd niet gehaald. De op de gelijknamige game gebaseerde serie van Netflix gaat in seizoen 2 op dezelfde voet verder. Er wordt een strijd gevoerd tegen Dracula, zelfs zijn zoon Alucard vindt dat hij gestopt moet worden in zijn drang om de mensheid uit te roeien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?