Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 5 Netflix Originals (deel 21)

Maniac

Met nieuwe beelden van The Innocents en de eerste officiële trailer van Maniac zijn er al twee titels van Netflix genoemd die de komende tijd veel besproken zullen worden. Daarnaast laten we je ook kennis maken met drie andere nieuwe titels van Netflix.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Zion

Zion Clark werd zonder benen geboren en daarmee werd vrijwel meteen duidelijk dat het leven voor hem niet makkelijk zou worden. Zijn moeder deed vrijwel meteen afstand van hem en ook in de pleeggezinnen waar hij werd opgenomen werd hij vaak niet geaccepteerd. Toch haalt Zion alles uit zijn leven en streeft hij er naar om de beste worstelaar te worden. Netflix volgde Zion en legde het vast in een korte documentaire. Op Zion hoeven we niet lang meer te wachten, want deze docu wordt op 10 augustus door Netflix toegevoegd aan het aanbod.

The Innocents

Op The Innocents wordt nu al gewacht sinds de streamingdienst begin dit jaar al wat eerste informatie naar buiten bracht over deze serie. Door het zelf een combinatie van The 100, Twilight, Riverdale, 13 Reasons Why en The OA te noemnen schepte Netflix direct hoge verwachtingen. De eerste trailer verscheen in april en nu zijn er nieuwe beelden verschenen van The Innocents. Ook die beelden veranderen niets aan de verwachtingen: The Innocents is een serie om echt naar uit te kijken. Het eerste seizoen van The Innocents is vanaf 24 augustus te zien op Netflix.

The After Party

Voor de Netflix-film The After Party is een blik bekende Amerikaanse artiesten open getrokken. Wiz Khalifa, DJ Khaled, Pusha T, French Montana, Desiigner en Jadakiss zullen langskomen in deze komedie. Zij zullen echter slechts een bijrol vervullen in The After Party, want het gaat juist om een beginnende rapper. Dat hij het ver kan schoppen staat buiten kijf, maar door een optreden dat niet helemaal liep zoals gepland gaat hij viral op internet. Een carrière als rapper lijkt hij te kunnen vergeten, maar met behulp van zijn beste vriend proberen ze toch een platencontract uit het vuur te slepen. The After Party verschijnt 24 augustus op Netflix.

Maniac

Maniac is net als The Innocents een serie van Netflix waar al geruime tijd over gesproken wordt. Bij Maniac is dat mede het geval vanwege de cast. Emma Stone en Jonah Hill spelen hierin de hoofdrol. Bovendien ziet het verhaal van  Maniac er zeer interessant uit en doet het zelfs een beetje denken aan Black Mirror. Maniac gaat over twee personen die elkaar niet kennen, maar ze hebben met elkaar gemeen dat ze allebei deelnemen aan de laatste fase van een mysterieus farmaceutisch onderzoek. Dat verloopt vervolgens niet helemaal zoals gepland. De tien afleveringen van Maniac zijn vanaf 21 september te zien op Netflix.

Nappily Ever After

Het klinkt nog ver weg, maar op 21 september verschijnt de film Nappily Ever After op Netflix. In deze romcom hoopt Violet ten huwelijk gevraagd te worden door haar vriend. Als ze echter een ander cadeau krijgt stort haar wereldje in. Haar heel leven lang is Violet bezig geweest om perfect te zijn. Ze had de perfecte baan, de perfecte relatie en ook nog perfect haar. Door de schok besluit ze het anders aan te pakken en dus grijpt ze naar de tondeuse en begint de zoektocht naar haar ware ‘ik’.