Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 5 Netflix Originals (deel 28)

Wanderlust Netflix

Netflix heeft weer vijf trailers van Originals vrijgegeven en in dit traileroverzicht worden deze titels behandeld. Er zitten mooie titels aan te komen en van dit rijtje is Wanderlust mogelijk de serie met de meeste potentie.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Operation Finale

We trappen dit traileroverzicht af met Operation Finale. Deze Netflix Original Film verschijnt 3 oktober op Netflix en draait om de jacht op Adolf Eichman. Deze nazioorlogsmisdadiger wordt ook wel de ‘Architect van de Holocaust’ genoemd en dus was hij één van de nazi’s die na de Tweede Wereldoorlog gezocht werd. De Israëlische geheime dienst vond hem in 1960 in Argentinië en voerde een missie perfect uit om hem te vervoeren naar Israël, waar hij berecht kon worden. Die missie laat Operation Finale zien.

Big Mouth seizoen 2

Op 5 oktober is het tijd voor het tweede seizoen van Big Mouth. Na de succesvolle entree vorig jaar op Netflix, werd er vlot een nieuw seizoen besteld. De nieuwe afleveringen verschijnen 5 oktober allemaal op hetzelfde moment en dan wordt het innerlijke monster weer losgelaten. De pubers krijgen weer te maken met talloze problemen en gaan daar uiteraard weer op geheel eigen wijze mee om.

Mo Amer: The Vagabond

Op 8 oktober verschijnt er een nieuwe show van Mo Amer op Netflix. De in Koeweit geboren komiek groeide in Amerika op en draait niet om de serieuze onderwerpen, zoals religie, terrorisme en politiek heen. Dat zal Mo Amer in The Vagabond niet doen. Daarin gaat hij ook uitgebreid in op het verkrijgen van het Amerikaanse staatsburgerschap en hoe het is om contact te hebben met de immigratiedienst.

Wanderlust

Wanderlust kan op Netflix wel eens erg populair worden. De komische dramaserie met Toni Collette en Steven Mackintosh verschijnt 19 oktober op Netflix. Het getrouwde stel Joy en Alan voelt dat hun relatie een dood punt heeft bereikt. Het seksleven stelt weinig meer voor en om hun huwelijk een impuls te geven besluiten ze te beginnen met een open relatie. Die nieuwe levensstijl brengt echter weer nieuwe complicaties met zich mee.

They’ll Love Me When I’m Dead

They’ll Love me When I’m Dead is een bijzondere documentaire van Netflix over Orson Welles. Hij werkte lange tijd aan de film The Other Side of the Wind, maar kreeg nooit de kans om dit project te voltooien. Netflix doet dat nu wel en in de aanloop naar de release van die bijzondere film, gaat Netflix met They’ll Love Me When I’m Dead nader in op die onvoltooide film van Welles.