Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 5 Netflix Originals (deel 32)

Het einde van de maand oktober nadert en dat zien we ook in dit traileroverzicht. Slechts één van de vijf titels die we vandaag aan je voorstellen wordt deze maand nog aan het aanbod toegevoegd.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

The Degenerates seizoen 1

The Degenarates verschijnt 30 oktober op Netflix en bestaat uit zes komediespecials van een half uur. Daarin verkennen ze de grove en obscene kant van komedie. De komieken die aan het woord zijn zoeken dan ook regelmatig de grens op en zullen daarom meer dan eens voor gefronste wenkbrauwen zorgen.

The Holiday Calendar

Op 2 november is het alweer tijd voor de allereerste kerstfilm van Netflix. Onlangs kondigde Netflix vier kerstfilms aan voor dit jaar en The Holiday Calendar is er daar één van. Uiteraard wordt The Holiday Calendar een feelgoodfilm van Netflix, met een hoofdrol voor Kat Graham. De actrice is natuurlijk bekend van haar rol in The Vampire Diaries. Zij erft een adventskalender van haar oma en die blijkt magisch te zijn.

Super Drags: Red Band Slayage

Super Drags: Red Band Slayage gaat over drie homoseksuele collega’s. Ze werken in het dagelijks leven in een warenhuis, maar in de nachtelijke uren zijn ze superhelden drag queens. Ze binden de strijd aan met de kwade drag queen Lady Elza. Super Drags verschijnt 9 november op Netflix.

Narcos: Mexico seizoen 1

Er begint een nieuw tijdperk voor Narcos en daar hoort een nieuwe titel bij: Narcos: Mexico. Het strijdtoneel verplaatst zich dan ook van Colombia naar Mexico, waar de drugsoorlog onverminderd verder gaat. Het is de jacht van DEA-undercoveragent Kiki Camarena, gespeeld door Michael Pena, op het Guadalajara-kartel, maar dat blijkt een gevaarlijk avontuur. Narcos: Mexico verschijnt 16 november op Netflix.

Bird Box

De film Bird Box is groots aangekondigd door Netflix. Het is de nieuwe blockbuster waarmee de streamingdienst wil gaan scoren tijdens de kerstvakantie. Op 21 december gaat de film in première. Daarin spelen Sandra Bullock, Trevante Rhodes, Sarah Paulson en John Malkovich de hoofdrollen en moeten ze vluchten voor een mysterieuze kracht, die er voor zorgt dat de wereld met uitsterven bedreigd wordt. Er is één plek waar ze kunnen overleven, maar die plek moeten ze zien te bereiken terwijl ze geblinddoekt zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?