Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 6 Netflix Originals (deel 17)

Met zes nieuwe trailers van Netflix Originals kunnen we ons de komende tijd weer verlekkeren aan een hoop toffe films en series. Afgelopen week verscheen natuurlijk de trailer van Orange is the New Black, maar we laten je graag kennis maken met nog meer titels van Netflix, waaronder de film met Shannon Purser (Barb in Stranger Things).

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Jim Jefferies: This Is Me Now

De cabaretvoorstelling waar we deze week kennis mee maken is Jim Jefferies: This Is Me Now. Deze show staat vanaf vrijdag 13 juli op Netflix en hierin maakt de komiek grappen over ‘graaiende’ beroemdheden, politieke schijnheiligheid en carrièrekeuzes van Jefferies zelf die niet altijd even goed zijn uitgepakt.

Sugar Rush

Nog geen maand geleden kondigde Netflix drie nieuwe non-scripted series aan en Sugar Rush was er daar één van. Deze reeks is nu al gereed voor lancering, want 13 juli verschijnt het eerste seizoen van deze kookwedstrijd op Netflix. Waar het bij Nailed It! alleen maar leuk is als baksels helemaal mislukken, mag dit bij Sugar Rush absoluut niet gebeuren. Sugar Rush wordt een race tegen de klok voor topbakkers. Lukt het ze onder die druk om ook te presteren?

Orange is the New Black

De trailer van Orange is the New Black kreeg eerder deze week al aandacht, maar ook in deze rubriek mag de hitserie van Netflix niet ontbreken. Het zesde seizoen staat voor de deur, over tweeënhalve week is het zover. In de trailer zagen we nog meer van de nieuwe gevangenis, want na de chaos van het vijfde seizoen is Litchfield niet meer bewoonbaar voor de gevangenen. Bovendien zullen ze daarvoor ook op de blaren moeten zitten.

Extinction

Extinction kan wel eens de topfilm van Netflix deze zomer worden. Voor deze film is een blik aan bekende acteurs open getrokken. Zo zien we Michael Peña, Lizza Caplan en Mike Colter terug in deze sci-fi thriller. Peña kennen we van American Hustle en Shooter en bovendien speelt hij ook een hoofdrol in het aankomende vierde seizoen van Narcos. Colter is de laatste jaren vooral bekend als Luke Cage, terwijl Lizza Caplan naam maakte in de films Cloverfield en Mean Girls. Extinction wordt een pittige thriller, waarin een vader een terugkerende droom heeft. Deze nachtmerrie dreigt echter werkelijkheid te worden…

Ghoul

Ghoul is de nieuwe horrorserie van Netflix, opgenomen in India. Er mag het nodige van deze horrorreeks verwacht worden, want de makers werkten eerder al succesvol aan Insidious, Get Out en Udta Punjab. Ghoul wordt een horrorserie, wanneer een militaire ondervrager constateert dat gevangen terroristen in een geheim detentiecentrum niet van deze wereld zijn.

Sierra Burgess is a Loser

Sierra Burgess is a Loser wordt voor de fans van Barb uit Stranger Things een film om toe te voegen aan de kijklijst. Shannon Purser speelde Barb namelijk in Stranger Things en in Sierra Burgess is a Loser bekleedt zij de hoofdrol. Deze Netflix Original is een komedie en draait om de slimme leerling Sierra. Populair is ze bepaald niet op school, maar ze valt voor een knappe jongen. Hoe kan ze zijn aandacht trekken?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?