Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 6 Netflix Originals (deel 35)

Baby op Netflix serie

In dit traileroverzicht stellen we zes Netflix Originals aan je voor die binnen nu en een maand verwacht mogen worden. Hier zit ook een film tussen waarmee Netflix serieus kans denkt te maken op Oscar.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

The Princess Switch

Nog niet eerder heeft Netflix zoveel geïnvesteerd in kerstfilms als in 2018. Vrijdag 16 november duikt er alweer een nieuwe kerstfilm van Netflix op in het aanbod: The Princess Switch. In deze romantische film speelt Vanessa Hudgens de hoofdrol. Ze speelt Stacy, een bakker uit Chicago. Als ze op een dag een prinses ontmoet die sprekend op haar lijkt, besluiten ze van rol te wisselen.

Cam

Ook in de film Cam draait het om een lookalike, maar is de insteek een stuk minder vrolijk. Cam gaat over een webcammeisje met een groeiende groep fans, maar als een lookalike haar account overneemt wil ze weten wie de dader is en haar identiteit gestolen heeft. De hoofdrol wordt gespeeld door Madeline Brewer, bekend van The Handmaid’s Tale. Cam verschijnt 16 november op Netflix.

Baby seizoen 1

Baby is een nieuwe Italiaanse Netflix Original serie en speelt zich af in de chique wijk Parioli in Rome. De tienervrienden Chiara en Ludovica worden gevolgd in Baby en de serie laat een coming-of-age-verhaal zien over de verborgen levens van deze tieners. Volgens Netflix is de serie vrij gebaseerd op het schandaal rond jeugdprostitutie in Rome. Het eerste seizoen van Baby verschijnt 30 november op Netflix.

Mowgli

Mowgli werd vorige week al groots aangekondigd door Netflix. De streamingdienst heeft het wereldberoemde Junglebookverhaal wederom laten verfilmen en dit keer als een live-action-film. Aan de film is jaren gewerkt en vanaf 7 december is het eindresultaat te aanschouwen bij Netflix. Waar de Disney-klassieker vooral bekend staat om de gezellige liedjes van Mowgli en zijn (dieren)vrienden in de jungle, laat de film Mowgli vooral de duistere kanten van het verhaal zien.

The Hook Up Plan seizoen 1

The Hook Up Plan is de Engelstalige titel van de Franse serie Plan Coeur. Elsa is al lange tijd vrijgezel en haar vriendinnen vinden het de hoogste tijd dat daar weer eens verandering in komt. Ze besluiten om haar te helpen en komen tot het idee om een gigolo in te schakelen. Daarmee willen ze Elsa het zelfvertrouwen schenken, waar ze zoveel behoefte aan heeft. Of ze daarmee daadwerkelijk de liefde weet te vinden zal te zien zijn in de acht afleveringen die vanaf 7 december op Netflix staan.

ROMA

Netflix hoopt bij de volgende uitreiking van de Oscars in de prijzen te vallen en met ROMA denkt de streamingdienst een serieuze kans te maken. De film is op diverse filmfestivals te zien geweest en maakte daar diepe indruk. De voortekenen zijn wat dat betreft goed en om daadwerkelijk kans te maken op een Oscar zal ROMA eerst in diverse bioscoopzalen te zien zijn, voordat de release op 14 december bij Netflix plaatsvindt. Dit verhaal van regisseur Alfonso Cuarón schetst een stormachtig jaar in het leven van een middenklassengezin in Mexico-Stad aan het begin van de jaren 70.