Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 6 Netflix Originals (deel 38)

We hebben weer zeven trailers van Netflix Originals voor je verzameld. Deze films en series zullen op korte termijn nog in zijn volledigheid te zien zijn bij Netflix. Op basis van onderstaande trailer kun je alvast een gevoel krijgen bij deze titels.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Ellen DeGeneres: Relatable

Lang voordat Ellen DeGeneres het hart van veel miljoenen Amerikanen veroverde met haar eigen praatprogramma, was ze een legendarische stand-upkomiek. Nu jaren later pakt ze de microfoon weer op met haar eigen stand-up special genaamd Relatable, waarin de grote vraag centraal staat of ze nog wel ‘relatable’ (herkenbaar) is voor het publiek sinds haar enorme succes.

The Innocent Man

The Innocent Man past in het rijtje van Making a Murderer en The Staircase. Een lange tijd onderbelichte zaak werd door John Grisham in de schijnwerpers gezet. De succesvolle schrijver is bekend om zijn juridische thrillers, met The Innocent Man heeft hij een non-fictie zaak belicht. Vier mannen worden in de jaren tachtig schuldig bevonden voor de moord op twee vrouwen. Ze zijn echter onschuldig, maar krijgen wel de doodstraf. Hoe is dit ooit mogelijk geweest?

You

In You draait het om Joe (Penn Badgley, bekend van Gossip Girl), een slimme manager van een boekwinkel. Als hij op een dag kennismaakt met de veelbelovende schrijfster Beck (Elizabeth Lail uit Once Upon a Time), is hij direct stapelverliefd. Hij zet internet en social media in om Beck voor zich te winnen. Zij groeit ondertussen steeds meer uit tot een obsessie voor hem en dat brengt de mensen om haar heen in gevaar. Naast deze trailer werd afgelopen week ook bekend dat het tweede seizoen van You exclusief te zien is bij Netflix.

ReMastered: Who Killed Jam Master Jay?

Jam Master Jay heeft een grote impact gehad op de muziek. De DJ van Run-D.M.C. werd in 2002 echter doodgeschoten in Jamaica terwijl hij in de studio zat. Ondanks dat er zes getuigen aanwezig waren bij zijn moord, is er nooit iemand voor de daad veroordeeld. Zijn familie zoekt nog steeds naar antwoorden. In ReMastered: Who Killed Jam Master Jay worden we meegenomen in het verhaal.

Travelers (seizoen 3)

Het derde seizoen van Travelers wordt op 14 december toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De serie is sinds seizoen 3 een Netflix Original. Travelers speelt zich eeuwen verder in de tijd af, in een periode waarin het mogelijk is om door de tijd te reizen. Een aantal mensen wordt teruggestuurd naar de 21ste eeuw om de mensheid te redden.

Sabrina: A Midwinter’s Tale

Het gaat razendsnel met Chilling Adventures of Sabrina. Dit najaar verscheen het eerste seizoen en in april gaan we al op voor de tweede campagne. Tussendoor heeft de serie een Kerstspecial. Dit is een losstaand verhaal met de titel ‘A Midwinter’s Tale’. Netflix heeft hiervan dan ook een losse trailer laten verschijnen. De kerstsfeer is van korte tijd met al snel een zwarte kant. Op 14 december verschijnt de Kerstspecial op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?