Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 6 Netflix Originals (deel 5)

De afgelopen zeven dagen heeft Netflix weer van verschillende titels die aanstaande zijn de trailer vrijgegeven. Het is altijd een moment moment om die titels alvast beter te leren kennen, zodat je alvast kunt bepalen of er iets voor jou tussen zit.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

The Alienist

The Alienist is zeker een serie van Netflix om naar uit te kijken. De officiële trailer is hiervan al enige tijd geleden verschenen, maar nu is er ook een featurette te zien, met nieuwe beelden van The Alienist. De cast bestaat onder andre uit Dakota Fanning, Luke Evans en Daniel Brühl. Zij pratenover hun rollen in de serie, die gaat over een groep mensen die in 1896 jagen op een seriemoordenaar die actief is in New York.

The Alienist is vanaf 19 april te zien op Netflix

DUDE

Het einde van het schooljaar nadert voor Lily en haar beste vriendinnen. Om goed door te laten dringen wat de toekomst allemaal kan brengen roken de meiden een behoorlijke hoeveelheid wiet. Het is immers het einde van een tijdperk, nu ze de middelbare school gaan verlaten. Het doet ze beseffen dat het nooit meer wordt zoals vroeger en dat het niet vanzelfsprekend is dat de vriendschappen blijven bestaan. In DUDE zien we behoorlijk wat bekende gezichten. Zo wordt Lily bijvoorbeeld gespeeld door Lucy Hale, bekend van Pretty Little Liars.

DUDE is vanaf 20 april te zien op Netflix

Mercury 13

Mercury 13 is een documentaire van Netflix over vrouwen die hoopten astronaut te worden. In 1961 werden zij echter aan de kant geschoven en konden ze hun droom op een ruimtevlucht opgeven. De betrokken vrouwen blikken in Mercury 13 terug op die tijd en wat de beslissing te weeg bracht. Toen was de ruimtevaart een mannenbolwerk, is daar verandering in gekomen sindsdien? In Mercury 13 laten de vrouwen hun licht daarover schijnen.

Mercury 13 is vanaf 20 april beschikbaar op Netflix

3% seizoen 2

Onlangs werd na lang wachten eindelijk de releasedatum van het tweede seizoen van 3% bekend. Ook in Nederland bleek de Braziliaanse Netflix Original populair geworden, sinds in 2016 het eerste seizoen was verschenen. Het tweede seizoen van 3% speelt zich één jaar na alles wat gebeurde in het eerste deel af. Er komen duistere geheimen uit en Michele, Joana, Rafael en Fernando raken betrokken bij een complot om het Proces te vernietigen.

3% seizoen 2 gaat op 27 april in première

Bobby Kennedy for President

Netflix heeft al vaker gescoord met documentairereeksen, zoals bijvoorbeeld met Making a Murderer. Dat wil het nu ook doen met een reeks over Bobby Kennedy en de periode waarin de broer van John F. Kennedy zelf ook politiek actief was. Met zijn campagne in de jaren zestig bouwde Kennedy veel krediet op bij het volk. Hij streed voor gelijkheid en gerechtigheid en wilde met Amerika weer vooruit, na chaotische jaren in het land.

Bobby Kennedy for President verschijnt 27 april op Netflix

End Game

De documentaire End Game laat zien hoe mensen die terminale patiënten helpen de naderende dood bespreekbaar te maken. Zij helpen de patiënten om te gaan met de naderende dood. End Game is een korte docu van Roy Epstein en Jeffrey Friedman. Zij wonnen in het verleden al diverse prijzen met documentaires. Ook van End Game mag dus het nodige verwacht worden. De docu is bovendien officieel geselecteerd voor het Sundance Film Festival 2018.

End Game is vanaf 4 mei te zien op Netflix.

The Week Of

The Week Of is een nieuwe komedie op Netflix waar duidelijk de handtekening van Adam Sandler onder staat. Niet alleen speelt hij één van de hoofdrollen, ook schreef hij het verhaal. Ook Chris Rock is te zien in deze film. The Week Of draait om de week voor de bruiloft van de kinderen van de personages die Sandler en Rock spelen. Sandler wil met zo min mogelijk geld voor een onvergetelijke dag zorgen, terwijl Rock merkt dat dit om andere redenen een onvergetelijke dag dreigt te worden…

The Week Of is vanaf 27 april te zien op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?