Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 6 Netflix Originals (deel 8)

Afgelopen week heeft Netflix allesbehalve stilgezeten wat betreft het plaatsen van nieuwe trailers. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan nieuwe Netflix Originals. Zo verschenen onder meer trailers van Dear White People seizoen 2, Manhunt en Evil Genius.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Dear White People

Welkom terug in Winchester, Dear White People seizoen 2 gaat op 4 mei eindelijk verder. In de Netflix Original zien we hoe zwarte studenten dagelijks te maken krijgen met vernederingen en achterbaks gekonkel. De studenten besluiten een eigen radioprogramma te reageren onder de naam Dear White People om te reageren op het racisme.

Manhunt

Als een Chinese farmaceutische advocaat plots wordt beschuldigd van een misdaad die hij niet heeft gepleegd, slaat hij de handen in één met een Japanse rechercheur. Samen doen ze er alles aan om een gevaarlijk complot te verhinderen. Deze Netflix-film verschijnt op 4 mei. Slagen de twee er op tijd in om de naam van de advocaat te zuiveren?

The Break with Michelle Wolf

Mensen maken fouten. In The Break with Michelle Wolf, een wekelijkse halfuur durende sketch-serie, staan grappen, sketches, beroemdheden en meer centraal. Met Michelle Wolf, die ook te zien is in The Daily Show en Late Night with Seth Meyers, in de hoofdrol. Het eerste seizoen van deze talkshow begint op 27 mei bij Netflix.

Evil Genius

2:28 PM, 28 augustus, 2003. Een man wandelt een bank binnen met een bom om zijn nek. Dit waargebeurde misdaadverhaal begint met de verschrikkelijke dood van een pizzabezorger die een bank berooft, uiteraard met de bom om zijn nek. Daarna wordt het alleen maar vreemder. Het eerste seizoen van dit waargebeurde verhaal is vanaf 11 mei te bekijken bij Netflix.

Ibiza

Harper gaat samen met haar twee beste vriendinnen op zakenreis naar Barcelona. Al snel blijkt echter dat de drie hartsvriendinnen in een wild avontuur op Ibiza terechtkomen. Daar verliest Harper haar hart aan een knappe dj. Maar… What happens in Ibiza, stays in Ibiza. Vanaf 25 mei is de Netflix Original film te bekijken.

The Kissing Booth

Een knappe tiener, die nog nooit heeft gezoend, ziet haar hele leven veranderen als ze besluiten een Kissing Booth te openen. Zeer onverwacht eindigt ze zelf met haar lippen op die van een geheime liefde. Wanneer de eerste kus tot een verboden romance leidt met de knapste jongen van de school, lijkt Elle wel direct de relatie met haar beste vriend op het spel te zetten. The Kissing Booth is vanaf 11 mei te zien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?