Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 7 Netflix Originals (deel 13)

Het was weer ouderwets druk wat betreft trailers die door Netflix gepubliceerd werden. De komende weken verschijnen er tenminste zeven Netflix Originals die in de gaten gehouden moeten worden.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Queer Eye

Na de succesvolle terugkeer van een nieuwe Fab 5 in februari verschijnt vrijdag 15 juni gelijk al het tweede seizoen van Queer Eye. Nog een paar dagen wachten dus en vlak voor de release van seizoen 2 is de officiële trailer van Queer Eye seizoen 2 vrijgegeven. Antoni Porowski, Tan France, Karamo Brown, Bobby Berk en Jonathan Van Ness zijn de mannen die vrijwel alles van een make-over willen voorzien. Wie en wat grijpen ze aan in het nieuwe seizoen?

Hannah Gadsby: Nanette

Hannah Gadsby treedt al jaren op als komedienne, maar in Hannah Gadsby: Nanette zien we de Australische op een andere manier. Ze kreeg altijd de lachers op haar hand door een flinke dosis zelfspot aan haar shows toe te voegen. In haar nieuwe show, een Netflix Original, oogst Gadsby lof door het verhaal achter iedere grap te vertellen. Hannah Gadsby: Nanette is vanaf 19 juni te zien op Netflix.

Luke Cage

De komende tijd mogen we weer diverse toppers op Netflix verwachten. Het tweede seizoen van Luke Cage is daar een goed voorbeeld van. De afgelopen weken werden er al verschillende filmpjes gepost door Netflix om het tweede seizoen van Luke Cage tot leven te wekken. Anderhalve week voor de lancering, op 22 juni, is er een officiële trailer verschenen. Daarin zien we wederom dat het er keihard aan toe zal gaan in het tweede seizoen. Niet alleen omdat Luke er een vijand van gelijke kracht bij heeft, maar ook door het spel dat Mariah in Harlem speelt.

GLOW

Ook van GLOW hebben we al bewegende beelden van het tweede seizoen gezien, maar onlangs is ook hiervan de officiële trailer gelanceerd. De Gorgeous Ladies Of Wrestling zijn vanaf 29 juni terug op Netflix, maar in dit nieuwe seizoen zullen we een nieuwe weg inslaan. De status van de dames in Los Angeles verandert, terwijl ook de band tussen Ruth en Debbie onder druk blijft staan.

Recovery Boys

De maker van de veelbesproken documentaire Heroin(e) komt op 29 juni met een nieuwe drugsgerelateerde documentaire. In Recovery Boys volgt Elaine McMillion Sheldon vier jonge mannen gedurende achttien maanden. Zij proberen van hun drugsverslaving af te komen en ze krijgen daar hulp bij via het unieke afkickprogramma in West Virginia: Jacob’s Ladder.

Anne met een E

Ondanks dat er al vaker verfilmingen over het weesmeisje Anne zijn gemaakt bewees de serie Anne met een E van Netflix vorig jaar dat er nog steeds succes mee geboekt kan worden. Inmiddels leven we toe naar het tweede seizoen. Op 6 juli is het zover, dan verschijnen er tien fonkelnieuwe afleveringen over het weesmeisje op Netflix. Wederom zullen er grote thema’s aan bod komen, zoals pesten, femenisme en vooroordelen.

The House of Flowers

Op 10 augustus maken we kennis met een nieuwe komedieserie van Netflix: The House of Flowers. Het is een Mexicaanse serie en dus is de officiële titel van de serie: La Casa de las Flores. Zwarte humor voert in deze serie de boventoon en draait om de familie De La Mora. Het is een familie waar alles ogenschijnlijk perfect is. Maar als de minnares van de vader van het gezin onverwacht dood wordt aangetroffen in het huis, blijken er heel veel geheimen achter de familie schuil te gaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?