Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 7 Netflix Originals (deel 14)

Het was weer ouderwets druk wat betreft trailers die door Netflix gepubliceerd werden. De komende weken verschijnen er tenminste zeven Netflix Originals die in de gaten gehouden moeten worden.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Derren Brown: Miracle

De beroemde Derren Brown is vanaf 22 juni op Netflix te bewonderen met zijn nieuwe show Miracle. De illusionist heeft nieuwe spectaculaire stunts die hij eerder toonde aan een livepubliek. Door Netflix worden die stunt aan de gehele wereld getoond. Brown heeft in zijn show Miracle psychologische technieken toegepast op het publiek om ze in zijn greep te krijgen. Wat hij vervolgens doet laat het publiek versteld staan.

Brain on Fire

Susannah Cahalan komt in een neerwaartse spiraal terecht wanneer haar lichaam en geest worden aangetast door een onbekend virus. Voordat ze ziek werd had Susannah een geweldig leven. Op 21-jarige leeftijd kreeg zij al de kans om haar droombaan uit te oefenen voor een belangrijk blad uit New York. Op haar verjaardag gebeurt er echter iets vreemds met Susannah en daarna komt ze in een verschrikkelijke rollercoaster terecht. Het lukt de artsen maar niet om een diagnose te stellen, maar de tijd dringt voor het leven van Susannah. Brain on Fire is vanaf 22 juni te zien als Netflix Original Film.

W. Kamu Bell: Private School Negro

Een traileroverzicht zonder trailer van een stand up-special is geen volledig traileroverzicht. Ook dit keer zit er weer een trailer tussen van een cabaretshow. Op 26 juni verschijnt W. Kamau Bell met zijn show Private School Negro op Netflix. Daarin vertelt hij over ouderschap ten tijde van Trump, vrije meningsuiting waardoor rellen ontstaan en angst om los van het netwerk te leven.

Tau

TAU is een nieuwe psychologie thriller van Netflix en verschijnt 29 juni. TAU is een Artificial Intelligence System en ontwikkeld door de technisch begaafde Alex. Hij heeft iemand nodig om zijn project te voltooien en daarvoor heeft hij het gemunt op Julia (Maika Monroe). Ze heeft geen andere keuze dan meedoen aan het project. Door TAU komt ze in een vreselijke situatie terecht. Ze heeft het systeem te gehoorzamen, anders zal ze gestraft worden. Julia gaat de strijd aan.

Kiss Me First

Kiss Me First is een nieuwe Netflix Original Serie. Het verhaal speelt zich af in een virtuele wereld, waar je kunt doen wat je wilt. De wereld is echter zo echt dat je daadwerkelijk kunt voelen wat er gebeurt. De echte en virtuele wereld raken verstrengeld met elkaar en dat zorgt voor behoorlijke conflicten bij de hoofdrolspelers, die bekleed worden door Tallulah Haddon, Simona Brown en Matthew Beard. Kiss Me First is vanaf 29 juni te zien op Netflix

Last Chance U

Last Chance U is alweer toe aan het derde seizoen op Netflix. Ten opzichte van de twee voorgaande seizoenen wordt er overigens wel een nieuwe weg ingeslagen. Twee seizoenen lang werden spelers met een smetje van East Mississippi Community College gevolgd, maar vanaf seizoen 3 zijn de camera’s gericht op spelers van Independence Community College in Kansas. Een logische keuze, want het verhaal van de hoofdrolspelers van EMCC was verteld, terwijl er in Kansas nieuwe verhalen voor het oprapen lagen voor de makers van Last Chance U.

Like Father

We sluiten het traileroverzicht van deze week af met een zeer boeiende Netflix Original Film: Like Father. De film verschijnt 3 augustus pas, maar we kunnen ons er nu al op gaan verheugen door de trailer. De cast bestaat met Kristen Bell, Kelsey Grammer en Seth Rogen uit internationaal gewaardeerde acteurs. In Like Father wordt een workaholic voor het altaar in de steek gelaten. De honeymooncruise is echter al geboekt en dus besluit ze met haar van haar vervreemde vader die reis maar te maken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?