Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 7 Netflix Originals (deel 31)

The Kominsky Method Netflix

In het nieuwe Traileroverzicht bespreken we dit keer zeven Netflix Originals die binnenkort online verschijnen. Wederom schiet het qua genre alle kanten op, waardoor er voor iedereen weer een interessante titel tussen zit.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Haunted seizoen 1

Vorige week werd het al duidelijk dat oktober horrormaand is op Netflix en dat zet voorlopig door, want ook op 19 oktober mogen we weer horror verwachten. Haunted is een bijzondere reeks van Netlfix in het horrorgenre, want het gaat om gewone mensen die echt verhalen hebben meegemaakt die eigenlijk te griezelig zijn om waar te zijn. De verhalen zijn echter op waarheid berust en om het nog enger te maken zijn de situaties gereconstrueerd.

Derren Brown: Sacrifice

Op 19 oktober verschijnt er ook weer een nieuwe show van Derren Brown op Netflix. Na The Push en Miracle komt de illusionist nu met de show Sacrifice.In deze show bedenkt Brown een psychologisch experiment die velen weer in shock achter zal laten. Hij probeert dit keer een gewoon persoon te manipuleren en hem zodoende over te halen om zichzelf op te offeren ten gunste van een onbekende.

Best. Worst. Weekend. Ever.

Met Best. Worst. Weekend. Ever. richt Netflix zich weer op de jonge kijkers. De film volgt vier vrienden die tijdens hun laatste weekend van de vakantie Comic Con bezoeken. Het weekend loopt echter niet zoals gepland, want ze komen op een wild feest terecht, waarna er onnavolgbare wendingen zijn. Het zorgt er voor dat de vriendschap van de vier vrienden behoorlijk op de proef wordt gesteld.

Adam Sandler: 100% Fresh

Adam Sandler heeft voor Netflix al verschillende films gemaakt, maar vanaf 23 oktober zien we hem ook in een heel andere hoedanigheid op Netflix. De komiek heeft het podium namelijk weer beklommen voor een gloednieuwe stand-upshow, iets wat Sandler al zeer lang niet meer gedaan had. Ook muzikaal gezien laat Sandler tijdens zijn tour zien over veel kwaliteiten te beschikken en dat resulteert in een gewaardeerde show.

The Sinner seizoen 2

Afgelopen weekend bevestigde Netflix dat The Sinner seizoen 2 op 9 november verschijnt. Er heeft dan precies één jaar tussen gezeten, want op vrijdag 7 november verscheen het eerste seizoen. Het was eigenlijk de bedoeling dat het voor The Sinner ook bij één seizoen zou blijven, maar de serie werd zo populair dat er toch besloten werd om een tweede seizoen te bestellen. Omdat het verhaal van seizoen 1 wel is afgerond is detective Harry Ambrose op een nieuwe zaak gezet.

The Kominsky Method seizoen 1

Op 16 november verschijnt The Kominsky Method seizoen 1 op Netflix en dit is een nieuw project van Chuck Lorre. Zijn eerste project voor Netflix – Disjointed – werd geen groot succes, maar Lorre heeft een te grote staat van dienst om hem daarmee direct af te schrijven. Hij is bijvoorbeeld ook het brein achter Two and a Half Men en The Big Bang Theory. In The Kominsky Method leren we twee oude vrienden kennen, die boordevol humor zitten, maar ook prostaatklachten hebben.

Westside seizoen 1

Netflix heeft het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt door de nieuwe non-scripted serie Westside een combinatie van Glee en The Hills te noemen, maar voorlopig wekt het vooral de interesse van veel fans van die series. Ook na het zien van de trailer lijken mensen erg nieuwsgierig te zijn naar Westside, een show met artiesten die een nieuw programma in Los Angeles moeten opstarten om zo een carrière als muzikant op te bouwen. Te zien vanaf 9 november.

The Final Table seizoen 1

Netflix heeft de smaak te pakken als het om kookprogramma’s gaat. Ooit begon het met Chef’s Table en inmiddels zijn hier veel kookprogramma’s aan toegevoegd door Netflix, zoals bijvoorbeeld Nailed It! en Sugar Rush en hier komt binnenkort The Final Table bij, een nieuwe kookwedstrijd. Teams van chef-koks bereiden iconische gerechten voor serieuze fijnproevers. Vanaf 20 november is de strijd te volgen.