Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 7 Netflix Originals (deel 37)

Springsteen Broadway Netflix (1)

We hebben weer zeven trailers van Netflix Originals voor je verzameld. Deze films en series zullen op korte termijn nog in zijn volledigheid te zien zijn bij Netflix. Op basis van onderstaande trailer kun je alvast een gevoel krijgen bij deze titels.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Russell Brand: Re:Birth

Met een geheel nieuwe show is Russell Brand terug op het podium. Netflix was er bij met de camera’s toen de komiek in Londen de zaal vermaakte met bijzondere verhalen over de wereld en zijn vaderschap. De nieuwe show is vanaf 4 december te zien op Netflix.

The Ranch seizoen 3b

Alles zal anders zijn in het zesde deel van The Ranch, ook wel seizoen 3b genoemd. Danny Masterson zal in dit deel namelijk niet meer terugkeren als Rooster, van hem werd in het vorige deel al afscheid genomen. Ook neigt The Ranch steeds meer naar drama, in plaats van humor, iets wat we nog veel meer zullen merken in The Ranch seizoen 3b.

Fuller House seizoen 4

Net als vorig jaar heeft Netflix er voor gekozen om nieuwe afleveringen van Fuller House rond de feestdagen te lanceren. Een logische gedachte, aangezien FUller House een heerlijke familieserie blijft. Dit keer vindt de lancering plaats op 14 december. Het is alweer tijd voor het vierde seizoen. Er was even sprake van dat dit zeker het laatste deel zou zijn, maar de cast van Fuller House heeft inmiddels ontkracht dat dit nog niet bepaald is.

Tidelands seizoen 1

Met Tidelands is nu ook de allereerste pure Australische Netflix Original op komst. Binnenkort verschijnt ook Pine Gap van Australische makelij op Netflix, maar dat is nog een co-productie. Tidelands is echt van Netflix zelf en gaat over Cal McTeer uit Orphelin Bay. De mysterieuze serie draait om de vondst van een dode visser en een geheimzinnig genootschap, met Adrielle Cuthbert aan het hoofd. Ook deze serie is vanaf 14 december te zien op Netflix.

Springsteen on Broadway

Afgelopen zomer werd al aangekondigd dat Netflix het laatste concert van Bruce Springsteen op Broadway toe zou voegen aan het aanbod. Nu is het bijna zover, want op 16 december is deze registratie te bekijken. In een intieme setting levert Springsteen een fraaie show af, waarbij hij zijn muziek afwisselt met boeiende verhalen.

Selection Day seizoen 1

Selection Day is een volgend project van Netflix dat gefilmd is in India. De voorgaande projecten kenden een wisselend succes, waarvan Sacred Games het meest geslaagd is. Selection Day gaat over Manju en Radha die zich op de zwaarste wedstrijd van hun leven voorbereiden. Op de aankomende selectiedag moeten zij kiezen tussen voorbestemming en juistheid. Selection Day is vanaf 28 december te streamen op Netflix.