Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 7 Netflix Originals (deel 39)

Netflix neemt alles behalve gas terug nu de feestdagen voor de deur staan. Afgelopen dagen werden er weer zeven trailers van Netflix Originals gelanceerd en deze titels stellen we weer graag aan je voor.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

BAKI

Tegen het einde van het jaar komt Netflix nog snel met flink wat animeseries. Baki is er daar één van en het eerste seizoen is vanaf 18 december te bekijken. Deze serie draait om Baki Hanma en hij heeft er alles voor over om zijn legendarische vader te overtreffen. In het eerste seizoen neemt Baki het op tegen vijf terdoodveroordeelden uit Tokio.

Aggretsuko: We Wish You A Metal Christmas

Aggretsuko kennen we al langere tijd en Netflix heeft een heuse kerstspecial laten maken. Vanaf 20 december is deze special te zien en daarin maakt Retsuko wanhopig plannen voor kerstavond. Retsuko is echter geobsedeerd geraakt door social media en zoekt hier voortdurend bevestiging. Het loopt helemaal uit de hand.

Bird Box

Bird Box moet één van de hoogtepunten van deze maand worden. Netflix kocht deze blockbuster aan en vanaf 21 december kan iedereen er naar kijken. In deze thriller speelt Sandra Bullock de hoofdrol. Zij moet met haar kinderen en geliefde vluchten voor een mysterieuze kracht. Wanneer je het ziet, beroof je jezelf van het leven. Geblinddoekt gaat Malorie (Bullock) met haar kinderen op zoek naar de enige plaats die nog veilig is.

3Below: Tales of Arcadia

Guillermo del Toro heeft zelden een miskleun gemaakt met zijn animatieproducties en dus mogen we ook veel van 3Below: Tales of Arcadia verwachten. Het eerste deel van deze nieuwe serie op Netflix verschijnt op 21 december. 3Below draait om twee koninklijke buitenaardse tieners die een noodlanding moeten maken op aarde. Ze proberen uit de handen van intergalactische premiejagers te blijven en daarom doen ze zich voor als mensen.

A Series of Unfortunate Events (seizoen 3)

Het slotstuk van A Series of Unfortunate Events is aanstaande op Netflix. Het nieuwe jaar begint wat dat betreft slecht, want dan voegt Netflix het derde en laatste seizoen van de serie toe aan het aanbod. We zullen er dan eindelijk achter komen wie er met de erfenis vandoor gaat. Winnen de Beaudelaires of gaat Count Olaf er toch met de buit vandoor?

Pinky Malinky

Op 1 januari verschijnt ook het eerste seizoen van Pinky Malinky. Deze hotdog ziet alles van de zonnige kant, dus ook dat hij een worstje is. Babs en JJ zijn zijn beste vrienden en met elkaar en een filmcrew beleven ze altijd wel weer iets nieuws.

Triple Frontier

De release van Triple Frontier op Netflix laat nog even op zich wachten, maar dit wordt absoluut een film om naar uit te kijken. De film komt uit in maart en Ben Affleck en Oscar Isaac spelen de hoofdrollen. In deze harde actiefilm smeden vijf voormalig soldaten een gevaarlijk plan om een Zuid-Amerikaanse drugsbaron te beroven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?