Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 8 Netflix Originals (deel 25)

September zal boordevol nieuwe Netflix Originals verschijnen en van zes titels zijn nu trailers verschenen. Ook van twee titels die in oktober verwacht mogen worden op Netflix kunnen we de trailer alvast bekijken.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

De Drakenprins seizoen 1

De Drakenprins draait om twee prinsen en een elf. Zij hebben iets ontdekt waarmee ze de oorlog tussen de mensen en het magische rijk kunnen beëindigen. Deze animatieserie verschijnt op 14 september en is van dezelfde maker van Avatar: The Last Airbender en daardoor wordt er al tijden reikhalzend uitgekeken naar het eerste seizoen van De Drakenprins.

Reversing Roe

Reversing Roe is een nieuwe documentaire van Netflix die de gemoederen wel eens bezig kan gaan houden. Deze docu gaat namelijk over de voor- en tegenstanders van het recht op abortus en de politieke campagne om het Roe vs Wade-arrest nietig te verklaren. Abortus is altijd al een controversieel onderwerp geweest en dat zal Reversing Roe vanaf 13 september ook laten zien.

BoJack Horseman seizoen 5

Met BoJack Horseman zijn we alweer toe aan het vijfde seizoen. Even zal het er op lijken dat de carrière van BoJack weer in de lift zit, want hij weet de hoofdrol te bemachtigen in een nieuwe populaire serie. Bij BoJack kan echter iets nooit lang goed gaan en ook in seizoen 5, vanaf 14 september beschikbaar op Netflix, zullen zijn demonen hem weer achtervolgen, waardoor het flink uit de hand zal lopen.

American Vandal seizoen 2

Onlangs kregen we al een inkijkje in het tweede seizoen van American Vandal, toen de releasedatum bekend werd gemaakt. Toen werd al duidelijk dat er een flink luchtje zou hangen aan de zaak die in American Vandal seizoen 2 behandeld wordt. De trailer geeft weer iets meer details prijs, maar het is niet aan te raden vlak na het eten te kijken. Poep is namelijk de grote boosdoener. Het is aan Peter Maldonado en Sam Ecklund om de zaak te onderzoeken én op te lossen.

Boca Juniors Confidencial seizoen 1

De afgelopen maanden zijn er op Netflix steeds meer voetbalgerelateerde titels verschenen. Zo is er inmiddels de documentaire over Juventus van Netflix, maar werden er ook documentaires aangekocht, bijvoorbeeld over hoe je wereldkampioen kunt worden, of over FC Barcelona. Ook staat er al een verhaal over Boca Juniors op Netflix, maar op 14 september verschijnt er een nieuwe Netflix Original Documentaire over deze roemruchte club uit Argentinië. De docu belicht de relatie tussen de coaches en spelers van de club tijdens hun strijd om de beker.

Made in Mexico

We maken een sprongetje in de maand, maar blijven aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Made in Mexico is de nieuwe realityserie van Netflix en volgt negen leden van de high society van Mexico City. Ze zijn gepassioneerd en modieus, maar hun sociale omgeving is beperkt. In Made in Mexico zullen we zien hoe het de inwoners van een van ’s wereld meest levendige steden vergaat. Made in Mexico is vanaf 28 september te volgen.

Elite seizoen 1

De releasedatum van Elite seizoen 1 werd eerder deze week al bekend en gelijk werd er een eerste trailer getoond. Deze serie heeft alles in zich om uit te groeien tot een hit. Al is het alleen maar omdat er veel vergelijkingen te maken zijn met Gossip Girl. Ook in Elite draait het namelijk om tieners die naar een zeer exclusieve school gaan. Bij Elite is dat voor drie studenten niet uit vrije wil, maar omdat hun eigen school is verwoest. Vanaf 5 oktober kunnen we zien of de vergelijking met Gossip Girl terecht is.

22 July

Ook 22 July is deze week aangekondigd door Netflix. Deze film zal behoorlijk veel impact hebben, want gaat over de aanslagen door Anders Breivik in Oslo en op het Noorse eiland Utøya op 22 juli 2011. Hierdoor kwamen 77 mensen om het leven. Paul Greengrass is gevraagd om over deze tragedie en de nasleep van de aanslagen een film te maken. Dat de filmmaker daar toe in staat is, is wel duidelijk, want hij regisseerde ook met succes de films Captain Phillips en United 93. July 22 is vanaf 10 oktober te zien op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?