Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 8 Netflix Originals (deel 27)

Ga er maar eens goed voor zitten, want Netflix heeft weer veel nieuwe trailers de wereld ingestuurd. De komende maanden mogen we nieuwe komedies, dramaseries, een western en ook genoeg horror op Netflix verwachten.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Hilda seizoen 1

We beginnen het traileroverzicht echter met een serie voor de kinderen: Hilda. Hilda is een avonturier en kennen we al van het gelijknamige stripboek van Luke Pearson. Netflix liet er een serie over maken en wekken de avonturen van Hilda tot leven. Ze ontmoet magische wezens op haar avontuurlijke reis en sluit nieuwe vriendschappen. Het volledige eerste seizoen van Hilda is vanaf 21 september te zien op Netflix..

Chef’s Table seizoen 5

Op 28 september is het alweer tijd voor het vijfde seizoen van Chef’s Table. In dit vijfde deel zullen weer nieuwe chef’s geïntroduceerd worden. Dit keer kijken we mee over de schouders van Albert Adrià, Bo Songvisava, Musa Dagdeviren en Cristina Martinez. Zij zullen in dit deel van Chef’s Table laten zien wat de diepgaande connecties tussen familie, cultuur en eten zijn.

Super Monsters seizoen 2

Vorige week verscheen Super Monsters Monster Party op Netflix en op 5 oktober is het tijd voor het tweede seizoen van de serie Super Monsters. Dat betekent dus nieuwe avonturen, nieuwe levenslessen en vooral heel veel plezier. Zodra de zon ondergaat komen de Super Monsters tot leven. Alle nieuwe afleveringen worden op 5 oktober beschikbaar gesteld door Netflix.

Private Life

Private Life gaat over een getrouwd stel van 40 jaar. Ze hebben de hoop op een kindje nog niet opgegeven, maar het is pijnlijk ingewikkeld om een gezin te stichten. Verwacht echter geen deprimerende dramafilm, Private Life is een komedie met hoofdrollen voor Paul Giamatti en Kathryn Hahn. De film werd geselecteerd op het Sundance Film Festival en werd daarna van positieve kritieken voorzien. Op 5 oktober is het aan de kijker om een oordeel te vellen.

The Haunting of Hill House seizoen 1

Goed nieuws voor de fans van Michiel Huisman. De Nederlandse acteur is vanaf 12 oktober te zien in de nieuwe Netflix Original Serie The Haunting of Hill House. Onderstaande trailer is heet van de naald en geeft alvast een beeld wat we van The Haunting of Hill House mogen verwachten. Het is een moderne verfilming van het beroemde boek van Shirley Jackson en volgt de broers en zussen die zijn opgegroeid in een enorm kasteel, wat later het meest bekende spookhuis van Amerika zou worden.

Apostle

De film Apostle is net als The Haunting of Hill House vanaf 12 oktober op Netflix te zien en dus mogen we die dag voorzichtig omdopen tot horrordag. Niet vreemd, zo vlak voor Halloween, maar Apostle is een film die voor de echte diehard geschikt is. De heftige gebeurtenissen die we al in de trailer van Apostle zien doen wat denken aan de film Brimstone van de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven. Apostle is geregisseerd door Gareth Evans, bekend van de The Raid-franchise en in de hoofdrol speelt onder andere Michael Sheen.

Shirkers

Meer richting het einde van de maand oktober mogen we Shirkers verwachten. Op 26 oktober verschijnt deze documentaire op Netflix en gaat over schrijfster Sandi Tan. Wanneer zij gestolen beelden terugkrijgt van een film die ze een kwart eeuw geleden maakte, denkt ze terug aan haar tijd met de raadselachtige man die de beelden van haar stal. Ze vertrouwde hem de beelden toe, omdat hij de beelden zou regisseren.

The Ballad of Buster Scruggs

We mogen 16 november alvast omcirkelen in onze agenda’s, want dan is het op Netflix tijd voor de release van The Ballad of Buster Scruggs. Deze film is afkomstig van de Gebroeders Coen en na successen met onder andere Fargo, True Grit en The Big Lebowski behoeven zij geen introductie meer. Zelden mislukt een project van ze en Netflix is wel toe aan een geslaagde film. Met The Ballad of Buster Scruggs lijkt dat wel goed te komen. De film bestaat uit zes verhalen over het Wilde Westen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?