Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 9 Netflix Originals (deel 23)

Voor de liefhebber van films breken er mooie tijden aan. Netflix heeft voor de komende weken veel films in petto en daarvan zijn een aantal trailers hieronder te bekijken. Daarnaast mogen we ook nieuwe seizoenen van Netflix-series verwachten.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Ultimate Beastmaster seizoen 3

Er staat alweer een nieuw seizoen van Ultimate Beastmaster voor de deur. Vorige week maakte het spelprogramma van Netflix bekend dat seizoen 3 op 31 augustus verschijnt en dat ging gepaard met de officiële trailer. Daarin is al te zien dat er best wat veranderd is ten opzichte van de voorgaande seizoenen. Zo is er een geheel nieuw parcours ontwikkeld voor de deelnemers, doen er nieuwe landen mee en is ook de opzet gewijzigd.

Iron Fist seizoen 2

Van alle Marvel-series die voor Netflix gemaakt zijn werd Iron Fist het minst van allemaal ontvangen. Toch komt er een tweede seizoen aan en nadat de officiële trailer (hieronder te zien) gelanceerd werd waren veel kijkers er al zeker van dat dit seizoen een stuk beter zou worden. Danny Rand is op 7 september natuurlijk terug te zien in Iron Fist seizoen 2 en zal flink aan de bak moeten. Hij blijkt namelijk niet de enige te zijn met de gave.

Atypical seizoen 2

We weten sinds kort ook de releasedatum van Atypical seizoen 2. Op 7 september is het al zo ver en dus verscheen niet veel later ook de eerste trailer van het nieuwe seizoen. De emotionele rollercoaster waar de familie Gardner in zit is nog steeds in volle gang. Sam hoopt nog altijd zijn geluk te vinden in de liefde, terwijl zijn zus moeite heeft om te aarden op haar nieuwe school. Ondertussen gaat het gezin gebukt onder de spanning die thuis heerst, nadat bekend werd wat moeder Elsa had gedaan.

Cable Girls seizoen 3

Cable Girl seizoen 3 is de derde Netflix Original waarvan op 7 september een nieuw seizoen verschijnt. We kennen de serie ook wel als Las Chicas del Cable en deze Spaanse Netflix-serie is dus al toe aan het derde seizoen. Het tweede seizoen verscheen vlak voor het einde van 2017 en dus heeft het vervolg niet lang op zich laten wachten. De revolutie in de Spaanse hoofdstad Madrid gaat door en dat zien we via de ‘Cable Girls’.

Ingobernable seizoen 2

Het is over een paar weken 14 september, maar we voelen nu al aan dat dit een drukke dag gaat worden. Netflix heeft dan namelijk tenminste drie Originals klaar staan. Daaronder valt ook het tweede seizoen van Ingobernable. Na het succesvolle eerste seizoen zal Emilia moeten blijven vluchten, omdat ze niet kan rekenen op een eerlijk proces. Tegelijkertijd knaagt het idee dat zij verantwoordelijk wordt gehouden voor een moord die ze niet gepleegd heeft.

The Angel

The Angel is een nieuwe Netflix Original Film waar zeker veel van verwacht mag worden. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over Ashraf Marwan, de schoonzoon van de Egyptische president Nasser, en speciaal adviseur en vertrouwelijk voor Nasser’s opvolger Anwar Sadat. Ondertussen was hij ook nog een waardevolle geheim agent voor de Israëliërs. De perfecte ingrediënten voor een spannende spionagefilm.

American Vandal seizoen 2

Op 14 september is het ook tijd voor American Vandal seizoen 2. De trailer is inmiddels vrijgegeven en zo kunnen we alvast ontdekken welke zaak behandeld zal worden in het nieuwe seizoen. Uiteraard is het weer een uiterst merkwaardig misdrijf en dit keer stinkt het zaakje behoorlijk. The Turd Burglar slaat namelijk toe en zorgt ervoor dat de hele school aan de diarree is. Wie is The Turd Burglar en waarom doet hij of zij dit?

Hold the Dark

September kan wel eens een mooie filmmaand gaan worden voor Netflix. Waar het tot dusver nog niet erg wil vlotten met films voor de streamingdienst, zien de films er voor september veelbelovend uit. We bespraken in dit traileroverzicht The Angel al, maar ook de beelden van Hold the Dark zien er goed uit. Hold the Dark is een meeslepende psychologische thriller en speelt zich af in de wildernis van Alaska. Een kind verdwijnt en een gepensioneerde expert op het gebied van wolven onderzoekt de verdwijning. In de film spelen bekenden namen mee, zoals Jeffrey Wright, Alexander Skarsgård en Riley Keough. Hold the Dark verschijnt 28 september op Netflix.

Outlaw King

Van Outlaw King is nog geen exacte releasedatum bekend, maar ook de trailer van deze Netflix-film ziet er goed uit. In deze film speelt Chris Pine de hoofdrol van Robert de Bruce, de legende uit Schotland. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal en speelt zich zo’n zevenhonderd jaar geleden af. Robert de Bruce vocht voor de onafhankelijk van de Schotten. Voor liefhebbers van Braveheart is Outlaw King zeker een aanrader, want zij zullen Robert de Bruce zeker kennen uit de film met Mel Gibson.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?