Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 9 Netflix Originals (deel 30)

Het is het dertigste deel van het Traileroverzicht en daarin schiet het qua type titels weer alle kanten op. Van cabaret tot drama en van maatschappelijke documentaires tot series over een superheld.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Feminists: What Were They Thinking?

In deze documentaire hebben foto’s van van fotografe Cynthia MacAdams uit de jaren zeventig een belangrijke functie. De makers van de documentaire onderzoeken de verschillen tussen de vrouwenbeweging van toen en nu. De foto’s zijn feministische portretten en staan symbool voor de veranderingen die er sinds midden jarig zeventig hebben plaatsgevonden. Feminists: What Were They Thinking? verschijnt 12 oktober op Netflix.

FIGHTWORLD seizoen 1

FIGHTWORLD is een nieuwe docuserie van Netflix en is vanaf 12 oktober te zien. De bekende acteur Frank Grillo is liefhebber van vechtsport en reist voor deze liefde de wereld rond om zich onder te dompelen in verschillende vechtsportculturen. Op die manier probeert hij de tradities en drijfveren van die verschillende culturen te begrijpen.

Making a Murderer Deel 2

Na bijna drie jaar krijgen we eindelijk te zien hoe de zaak rondom Steven Avery zich heeft ontwikkeld. Making a Murderer veroverde eind 2015 heel Nederland, vanwege de bizarre zaak en de beschuldigingen aan het adres van Avery die al dan niet terecht zijn. Feit is dat Avery werd veroordeeld voor een moord, terwijl hij blijft volhouden onschuldig te zijn. Om het nog meer bizar te maken zat Avery al eens achttien jaar onschuldig vast. De zaak is na Making a Murderer Deel 1 nooit tot een einde gekomen en daarom is het vanaf 19 oktober tijd om de nieuwe inzichten te tonen in Making a Murderer Deel 2.

Daredevil seizoen 3

Het derde seizoen van Daredevil verschijnt 19 oktober op Netflix en dit nieuwe deel kan wel eens het meest duistere tot nu toe worden. De officiële trailer van Daredevil seizoen 3 laat verontrustende beelden zien. De ambitie van Matt Murdock om Hell’s Kitchen veiliger te maken leeft nog altijd, maar het wordt hem steeds duidelijker dat het niet op een vredelievende manier kan. In seizoen 3 zal hij dan ook nog verder toegroeien naar Daredevil. De strijd met Wilson Fisk lijkt anders niet te voeren voor hem.

The Night Comes For Us

Net als Daredevil en Making a Murderer verschijnt op 19 oktober ook de actiethriller The Night Comes For Us op Netflix. Wanneer een elitaire triade-huurmoordenaar het leven van een meisje spaart tijdens een bloedbad, wordt hij zelf het doelwit van moorddadige gangsters.

Patriot Act with Hasan Minhaj

Netflix komt op 28 oktober met een nieuwe wekelijkse show, waarin Hasan Minhaj optreedt als verhalenverteller. De comedian analyseert het nieuws en onderzoekt de nieuwste trends in de wereld. Omdat het nieuws vaak zat met name negatief is wil Minhaj nuances aanbrengen in de berichtgeving van de nieuwszenders.

House of Cards seizoen 6

House of Cards seizoen 6 wordt zonder twijfel het seizoen met de grootste veranderingen in de geschiedenis van de serie. Frank Underwood is er immers niet meer bij en dus staat Claire Underwood er alleen voor. Ze wil het ook alleen doen, want de mensen die voor Frank Underwood werkten vertrouwt ze niet. Het wordt dan ook een bikkelharde en loodzware strijd voor de 47ste president van de Verenigde Staten in het laatste deel van House of Cards, te zien op Netflix vanaf 2 november.

Medal of Honor seizoen 1

Medal of Honor wordt een bijzondere documentairereeks van Netflix, die in de lijn past van Five Came Back. Medal of Honor is vanaf 9 november te zien op Netflix en vertelt de verhalen van Amerikaanse militairen die de Medal of Honor hebben ontvangen. Dit is de hoogst denkbare militaire onderscheiding en de mensen die de Medal of Honor mogen ontvangen worden daarmee tot held verklaard. ‘De Medal of HOoor verdien je op de ergste dag van je leven’ is een mooie zin uit de trailer van Medal of Honor, waar ongetwijfeld ademloos naar gekeken zal worden.

Warrior/Kriger seizoen 1

Er komt weer een nieuwe Scandinavische serie aan en inmiddels is bekend dat het meestal wel goed zit. Die hoop bestaat ook na het zien van de trailer van Warrior, te zien vanaf 13 november op Netflix. Deze miniserie is gemaakt door Deense seriemakers en draait om een oorlogsveteraan met schuldgevoelens vanwege zijn laatste missie. Van die schuld probeert hij af te komen door samen met de weduwe van zijn beste vriend te infiltreren in een gevaarlijke motorbende. De hoofdrol wordt gespeeld door Dar Salim, een Deense acteur die ook te zien was in andere Scandinavische topseries als The Bridge, Dicte en Borgen, maar ook speelde in Games of Thrones.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?