Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 9 Netflix Originals (deel 36)

a Christmas Prince: The Royal Wedding Netflix

Het Traileroverzicht is deze editie weer rijk gevuld, met in totaal negen Netflix Originals die binnenkort verwacht mogen worden. Iets meer dan de helft komt deze maand nog uit op Netflix, de rest verschijnt in december.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Frontier seizoen 3

Al twee seizoenen lang scoort Frontier erg goed op Netflix en 23 november is het tijd voor het derde deel van deze reeks. Het derde seizoen van Frontier zal iets anders zijn ten opzichte van de eerste twee seizoenen. De strijd wordt nu aan de andere kant van de Atlantische Oceaan gevoerd. Die strijd gaat nog altijd tussen bandiet Declan Harp en de Hudson’s Bay Company.

Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell

Jeff Ross en Dave Attell betreden samen het podium in deze cabaretreeks. Ross en Attell zijn goede vrienden van elkaar, maar op het podium deinzen ze er niet voor terug om elkaar meedogenloos aan te pakken. Juist dat zorgt steeds weer voor grappige anekdotes. De afleveringen met Jeff Ross en Attell zijn vanaf 27 november te zien op Netflix.

A Christmas Prince: The Royal Wedding

A Christmas Prince was vorig jaar zonder twijfel de grootste kersthit op Netflix. De streamingdienst zag dan ook wel wat in een sequel en vanaf 30 november staat de film online. Het is zeker niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor Amber en Richard. Het stel is nog altijd stapelverliefd en er staat een grote bruiloft op de planning, maar er zijn ook veel factoren die dat feest kunnen verpesten.

Death by Magic seizoen 1

Op Netflix staan al verschillende shows van illusionisten en op 30 november volgt er ook een goochelshow. Drummond Money-Coutts reist de wereld rond terwijl hij gevaarlijke trucs uit. Deze trucs zijn andere goochelaars zelfs al eens fataal geworden, maar Money-Coutts is verzot op zijn vaak en is mede daarom bereid het risico te nemen.

Nicky Jam: El Ganador seizoen 1

De laatste dag van november 2018 wordt een drukke, want op die dag verschijnt ook Nicky Jam: El Ganador online. De dramaserie laat het levensverhaal van de artiest zien en geeft weer hoe hij worstelt met zijn drugsverslaving, maar ondertussen ook internationale successen boekt.Ook in Nederland had hij groot succes. In 2015 scoorde hij namelijk met Enrique Iglesias een nummer één hit in de Top 40, met het nummer El perdón.

Pine Gap seizoen 1

De serie Pine Gap is een samenwerking tussen Netflix en de Australian Broadcasting Corporation (ABC) en verschijnt 7 december in Nederland. De politieke thriller van zes afleveringen speelt zich af op de Amerikaans-Australische defensiefaciliteit in Centraal-Australie, beter bekend als Pine Gap. De serie draait om spionnen die samen werken en tijd door brengen en soms zelfs de lakens delen, maar door geheimen verdwijnt de vrede.

The Protector seizoen 1

The Protector wordt de eerste Turkse Netflix Original en is vanaf 14 december te zien. Amerikaanse superheldenseries zijn al lange tijd bekend, maar ook Turkije levert er nu één. The Protector draait om een jongeman met mystieke krachten, die hij heeft gekregen van zijn talisman. Hij gebruikt zijn krachten onder andere om een raadsel uit zijn eigen verleden op te lossen.

The Fix seizoen 1

The Fix is een nieuw programma van Netflix waarbij beroemde comedians samenkomen. In een wisselend panel bespreken zij ’s werelds moeilijkste problemen en proberen ze met een kwinkslag de oplossing te vinden voor deze wereldproblematiek. De vergelijking met het Nederlandse Dit Was Het Nieuws is al snel gemaakt, want ook bij The Fix is er een vaste host (Jimmy Carr) en zijn er teamcaptains (D.L. Hughley en Katherine Ryan) die bijgestaan worden door andere komieken.

Parfum seizoen 1

December wordt ook een beetje de maand van de Duitse Originals, want naast Dogs of Berlin verschijnt op 21 december ook Parfum. Van deze serie mag veel verwacht worden, afgaande op de trailer die er uitstekend uitziet. Deze moderne thriller is gebaseerd op het boek Das Parfum over geur, passie en seriemoorden van schrijver Patrick Südkind.