Trailers

Traileroverzicht: Maak kennis met deze titels van Netflix (deel 2)

Deze week staan met name Netflix Original Films centraal in het traileroverzicht. De afgelopen week heeft Netflix weer meerdere trailers vrijgegeven van Originals en wij stellen ze je alvast aan ze voor.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Trailer James Acaster Repertoire

Cabaret neemt een belangrijke plaats in in het aanbod van Netflix en 27 maart verschijnt er weer een nieuwe cabaretshow online. De show van James Acaster uit 2017 is vanaf dan te zien. Het zijn vier shows van een uur die hij maakte en gefilmd werden in 2017. Ieder deel is een nieuwe fase. Hij begint Recognise, Represent en Reset, om het daarna af te sluiten met ‘Recap’.

Trailer Happy Anniversary

Als er voor de release al druk geschreven wordt over een film dan is dat een teken dat er behoorlijk wat van verwacht mag worden. Happy Anniversary is zo’n film. Het zal moeilijk worden om aan de verwachtingen te voldoen, want het wordt nu al vergeleken met (500) Days of Summer. Het plot en de acteurs mogen er alvast zijn. Happy Anniversary is een echte romantische komedie. Een stel is al drie jaar samen en belanden op het punt waar ze gaan twijfelen of ze een punt achter hun relatie moeten zetten of juist verder moeten gaan.

Trailer The Titan

Het onbewoonbaar worden van de aarde is al tientallen keren een inspiratiebron voor filmmakers geweest. Ook schrijvers Arash Amel en Max Hurwitz gebruikten dit onderwerp voor hun film The Titan. Deze Netflix Original Film verschijnt 30 maart en Rick Janssen (gespeeld door Sam Worthington) ondergaat op The Titan, een maan van Saturnus, een radicale en genetische transformatie om de mensheid te redden. Zijn vrouw, dr. Abigail Janssen, heeft een andere mening over het project en is zeer bezorgd. Zij wordt overigens gespeeld door Taylor Schilling, die we inmiddels allemaal kennen als Piper Chapman uit Orange is the New Black.

Trailer Rapture seizoen 1

Op 30 maart komt Netflix met een nieuwe documentairereeks over de hiphop muziek. In Rapture komen negen iconen uit deze muziekstroming aan het woord. Onder andere Nas, Dave East, T.I., Rapsody, Logic, G-Eazy, A Boogie wit da Hoodie en 2 Chainz geven hun kijk op de scene. Rapture bestaat uit acht afleveringen waarin zij aan het woord zullen komen. Ze praten over de impact van hiphop op de wereldcultuur.

Trailer Amateur

Op 6 april verschijnt de sportfilm Amateur op Netflix. Het draait om het waanzinnige basketbaltalent Terron Forte. Hij wordt ontdekt als hij op laag niveau ongelooflijke dingen laat en een video van hem viral gaat. Hij wordt opgepikt en krijgt een beurs aangeboden. Als 14-jarige heeft hij in het begin echter moeilijk om geaccepteerd te worden door zijn oudere teammaten. Pas dan wordt duidelijk dat er meer dan talent nodig is om het te maken als basketballer.

Trailer Come Sunday

Een film waar ook veel van verwacht mag worden is Come Sunday, over de beroemde predikant Carlton Pearson. De film telt een groot aantal bekende gezichten, met Oscar-winnaar Chiwetel Ejiofor als Pearson, Martin Sheen (The Departed), Jason Segel (How I Met Your Mother), Condola Rashad ( Money Monster), Lakeith Stanfield (Selma) en Danny Glover (Lethal Weapon). De op feiten gebaseerde film draait om Pearson die alles o het spel zet als hij de kerkelijke doctrine in twijfel trekt en een moderne ketter genoemd wordt. Te zien vanaf 13 april.

Trailer Chef’s Table: Pastry

Chef’s Table is op 13 april weer terug met een nieuw hoofdstuk. Ditmaal wordt een kijkje achter de schermen genomen bij de beroemdste banketbakkers ter wereld. Chef’s Table: Pastry laat zien hoe verschillende banketbakkers over de hele wereld te werk gaan om de mooiste creaties te maken. Voor Chef’s Table: Pastry bezocht Netflix toetjesmakers uit Bali, Sicilië, Spanje en New York.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?