Trailers

Trailers Black Mirror: Smithereens, Striking Vipers en Rachel, Jack and Ashley Too

Black Mirror seizoen 5 komt eraan en Netflix heeft de drie trailers vrijgegeven. Er verschijnen namelijk weer drie verhalen: Smithereens, Striking Vipers en Rachel, Jack and Ashley, Too. De episodes verschijnen op 5 juni op Netflix en de trailers geven alvast weer een angstaanjagend beeld dat op ons af wordt gevuurd.

Black Mirror: Rachel, Jack and Ashley Too

Miley Cyrus speelt de hoofdrol in Black Mirror: Racket, Jack and Ashley Too. Cyrus is hierin Ashley O, die Ashley Too op de markt brengt. Fans kunnen via deze robot contact hebben met hun popster, alleen dat is slechts het vertrekpunt. Want de robots gaan al snel een stap verder en dat zorgt voor gevaarlijke situaties bij de fragiele tieners én bij Ashley zelf.

Black Mirror: Smithereens

Andrew Scott speelt in Sherlock de rol van Moriarty. Daar is hij de psychopaat die iedereen aan een touwtje heeft, in Black Mirror: Smithereens speelt Scott een taxichauffeur bij wie het touwtje in zijn hoofd juist is geknapt. Iedereen is tegenwoordig compleet geobsedeerd door zijn telefoon en een gewoon gesprek is niet meer mogelijk. Het breekt de chauffeur volledig wanneer hij het woord ‘Smithereens’ hoort.

Black Mirror: Striking Vipers

Twee voormalig schoolvrienden treffen elkaar opnieuw. Dat is het startpunt van een aantal gebeurtenissen die hun leven compleet op zijn kop zal zetten. Want wat als je liever ergens anders bent en je daar een oplossing voor hebt gevonden?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?