Laatste nieuws over Netflix

Trapped seizoen 3: Entrapped in september op Netflix

Eén van de beste crimeseries van de afgelopen jaren was overduidelijk Trapped. De IJslandse serie bezorgde ons niet alleen door de ijskoude weersomstandigheden de bibbers. Er komt nu een derde seizoen, al is dit wel met een nieuwe titel. Trapped seizoen 3 gaat door het leven als Entrapped.

Andri Olafsson moet aan de bak

Het eerste seizoen voldeed exact aan de titel. Door een gigantische sneeuwstorm zat een dorp ’trapped’ en kon niemand meer weg. Juist op het moment dat een moordenaar was losgeslagen in het dorp. Het was aan Andri Olafsson om de zaak op te lossen, samen met de lokale politie. Hij heeft een verleden en familie in het dorp, wat voor veel strubbelingen zorgt. In het tweede seizoen keert Andri opnieuw terug naar het dorp, nadat iemand voor de ogen van een minister een gruwelijke aanslag pleegde.

Trapped wordt Entrapped

Nu komt seizoen 3 van Trapped met de titel Entrapped. De naamswijziging komt mede doordat Netflix nu betrokken is bij de serie. We gaan twee jaar vooruit in de tijd. Andri wordt weer naar Seyðisfjörður getrokken om een duo te vormen met Hinrika. Ze raken betrokken in een strijd tussen twee rivaliserende groep die strijden om specifieke stukken land, maar daar hebben ze wel heel verschillende redenen voor.

The Extended Family

The Extended Family, geleid door Oddur, is een vreedzame sekte. Ze hebben hun kamp op het land opgericht en zien dit stuk land als heilig. Een groep motorrijders, geleid door de boze Gunnar, ziet het als hun stuk grond. Hij roept hulp in van Deense vrienden en de confrontatie leidt tot de dood van een jongeman: Ivar. Dit blijkt een bekende van Andri, waardoor hij Hinrika komt ondersteunen. Entrapped zal vanaf 8 september in zijn geheel op Netflix te zien zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?