Laatste nieuws over Netflix

Travelers na drie seizoenen gecanceld

Travelers seizoen 3 Netflix

De reis van Travelers is voorbij. Na drie seizoenen is de serie namelijk gestopt. In december 2018 verscheen het derde seizoen op Netflix, nu is naar buiten gebracht door acteur Eric McCormack dat het hierbij zal blijven.

Terug in de tijd om de mensheid te redden

Travelers gaat over een groep mensen die het einde van de wereld proberen te voorkomen. Ze zijn de laatst overgebleven en ontdekken een manier om terug te reizen in de tijd. De groep kruipt in de huid van anderen en willen gebeurtenissen veranderen waardoor de aarde gered zal worden. Al snel merken ze dat de 21ste eeuw toch wat moeilijk is dan ze hadden verwacht.

Netflix nam rechten over

De Canadese serie was oorspronkelijk van Showcase, waarbij Netflix de mondiale streamingrechten had. Showcase zette er na twee seizoenen al een punt achter, waarop Netflix de serie exclusief verder ging zetten. Zo verscheen in december dus het derde seizoen, maar dit blijkt nu dus het slotstuk te zijn geweest.

Mooi en verrassend einde

McCormack was zowel producer als hoofdrolspeler in Travelers. Hij gaf op zijn social media een verklaring af. “Veel van jullie hebben gevraagd of het mogelijk is om nog een vierde seizoen te maken. Tegelijkertijd waren er ook veel geluiden dat het einde van seizoen drie zo mooi en verrassend was, het een prima slotstuk zo zijn. Ik ben bang dat dat inderdaad het geval zal zijn. Wie weet wat de toekomst zal brengen, maar voor nu is het klaar.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?