Laatste nieuws over Netflix

Travelers gaat alleen verder op Netflix met derde seizoen

Travelers seizoen 3 Netflix

Netflix heeft Travelers seizoen 3 besteld. De eerste twee seizoenen werden gemaakt in opdracht van het Canadese Showcase, waarna Netflix de wereldwijde streamingrechten overnam. Vanaf seizoen 3 is Travelers echter een echte Netflix serie.

Stokje overnemen

Het is zeker niet voor het eerst dat Netflix het stokje overneemt. Eerder gebeurde dat bijvoorbeeld al met Black Mirror, dat sinds seizoen 3 een pure Netflix Original is. Ook Arrested Development is in een later stadium door Netflix geadopteerd.

Travelers seizoen 3 op Netflix

Nu Travelers seizoen 3 besteld is door Netflix is er dus een volgend ‘adoptieproject’ van de streamingdienst. Ook dit nieuwe seizoen zal zal Eric McCormack in de rol van special agent Grant MacLaren kruipen. Daarnaast is McCormack producent van de show én zal hij de regie op zich nemen. Op social media deelde hij met veel enthousiasme het nieuws. “Ik ben zo opgewonden dat ik dit nieuws met de fans die wereldwijd verspreid zijn kan delen. Ik ben zo trots op deze serie, met name omdat het een volledige Canadese show is.”

Daarnaast gaf McCormack er naar uit te kijken weer aan de slag te gaan voor Travelers seizoen 3. “Ik tel de dagen af naar mijn terugkeer. Niet alleen als special agent Grant MacLaren en als producer, maar ook als regisseur van de eerste aflevering van het derde seizoen. Travelers zal doorgaan om Canadees talent een kans te bieden en blijven streven om de meest gebingde serie op Netflix te worden.”

Tijdreizen

Travelers speelt zich eeuwen verder in de tijd af en daar is het mogelijk om in de tijd te reizen. Er is een techniek ontwikkeld om mensen terug naar de 21ste eeuw te sturen om de mensheid te redden. Ook in Travelers seizoen 3 zal het redden van de mensheid weer centraal staan. Wanneer Travelers seizoen 3 verschijnt op Netflix is nog niet bekend.