Laatste nieuws over Netflix

Tribes of Europa werkt aan vervolg: “Kan 8 of 9 seizoenen krijgen”

Netflix bracht op 19 februari 2021 het eerste seizoen van Tribes of Europa uit. Of er nog een tweede seizoen volgt, is afhankelijk van de keuze van Netflix. Showrunner Philip Kock blijkt al wel te werken aan een vervolg en blijkt zelfs ideeën te hebben voor nog veel meer seizoenen. Het is echter wachten tot Netflix groen licht geeft om een seizoen 2 te lanceren.

Tribes of Europa

Met Tribes of Europa verscheen een nieuwe Duitse Netflix Original. We worden meegenomen naar het postapocalyptische Europa. Daar vechten twee broers en een zus om te overleven. Terwijl de microstaten oorlog voeren, ligt er een grotere bedreiging op de loer. Aan het einde van het eerste seizoen zagen we hoe de twee broers en zus allen hun eigen weg gingen, maar waar komen ze terecht?

Seizoen 2

Koch werkt al aan een vervolg. “Ik schrijf momenteel het tweede seizoen, maar uiteraard moeten we eerst afwachten hoe het eerste seizoen wordt ontvangen door de wereld. Tribes of Europa is een zeer groot economisch project en is niet gebaseerd op een model. Wat dat betreft verdient Netflix ook een bedankje voor zijn moed.”

Koch heeft verhalen om nog jaren door te gaan. “Ik kan al ver vooruit kijken. Ik heb plannen met verschillende stammen en vertakkingen die zich over acht of negen seizoenen zouden kunnen uitstrekken”, aldus de showrunner. Of het ook zover gaat komen, is nog even afwachten. Een tweede seizoen is voor nu nog niet besteld.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Tribes of Europa seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?