Laatste nieuws over Netflix

Trinkets krijgt tweede en gelijk laatste seizoen

De komedieserie Trinkets is door Netflix verlengd met een tweede seizoen. De kanttekening is dat de serie gebaseerd op het boek van Kirsten Smith na dit tweede seizoen ook klaar zal zijn.

Tien nieuwe episodes

Voor 2020 zijn er voor Netflix tien nieuwe afleveringen aangekondigd, met daarbij een nieuwe showrunner. Sarah Goldfinger neemt de taak over van Linda Gase. Waarom deze wijziging is doorgevoerd is niet bekendgemaakt. Volgens bronnen van The Hollywood Reporter heeft Netflix besloten om nu al aan te geven dat dit het slotseizoen zal worden, zodat het verhaal afgerond kan worden. De streamingdienst heeft de laatste tijd kritiek gekregen dat series al na een aantal seizoenen werden gecanceld, waarbij er geen afgerond geheel over is.

Drie tieners die graag stelen

Trinkets was origineel al in 2015 bedacht voor MTV, maar uiteindelijk deed deze zender niets met het script. daarop heeft Netflix het overgenomen. Een maand geleden verscheen het eerste seizoen en in Portland zullen de opnames voor het vervolg spoedig beginnen. Trinkets draait om Brianna Hildebrand, Quintessa Swindell en Kiana Madeira. Toch worden ze vrienden, doordat ze één passie delen: stelen. Ze raken met elkaar in contact doordat ze alle drie naar een Shoplifters Anonymous Meeting worden gestuurd. Van vreemdelingen gaan ze al heel snel over tot de beste vriendinnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?