Laatste nieuws over Netflix

True-crime misdaadserie Fargo exclusief op Netflix

Netflix heeft een nieuwe exclusieve serie aangekondigd. Vanaf 16 april zal Fargo worden toegevoegd aan het aanbod. De true-crime misdaadserie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1996. Net zoals met de serie From Dusk Till Dawn zal de serie alleen in de Verenigde Staten op televisie worden uitgezonden. Voor de rest van de wereld is de serie exclusief op Netflix. Binnen vierentwintig uur nadat de aflevering is uitgezonden in Amerika verschijnt deze ook op de streamingdienst.

In totaal zal het eerste seizoen van Fargo bestaan uit tien afleveringen. Zowel de film uit 1996 als de kersverse serie is een originele bewerking van romanschrijver Noah Hawley, eveneens auteur van Bones en The Unusuals. Billy Bob Thornton speelt de hoofdrol van Lorne Malvo, een sluwe manipulerende man die het leven van een provinciale verzekeringsagent, Lester Nygaard (Martin Freeman), voor eens en altijd zal veranderen.

Colin Hanks speelt de rol van een politieagent in Duluth, Gus Grimly: een alleenstaande vader die moet kiezen tussen zijn eigen veiligheid en zijn plicht als politieman wanneer hij oog in oog komt te staan met een moordenaar. Chief Content Ted Sarandos is blij met de komst van Fargo. “We zijn zeer tevreden dat we Fargo aan onze Nederlandse leden als een exclusieve first-run-serie kunnen aanbieden, direct na het debuut van de serie in de VS. Deze verrassende interpretatie van de duistere comedy in combinatie met een zeer getalenteerde cast levert een fantastische tv-serie op waar onze leden zeer zeker van zullen genieten.“

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

9 Reacties