Trailers

Truecrime Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer in januari op Netflix

Met Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer heeft Netflix de volgende truecrime docuserie aangekondigd. Deze week zagen we The Ripper over The Yorkshire Ripper verschijnen. Komende maand gaan we de grote plas over, helemaal naar Californië. Waar het leven in 1984 en 1985 even tot stilstand kwam.

The Night Stalker: Richard Ramirez

The Night Stalker is de bijnaam van één van de meest gevreesde seriemoordenaars in de Verenigde Staten. Zijn echte naam is Richard Ramirez. In de zomer van 1984 begon hij te moorden in Californië. Vooral San Francisco en Los Angeles waren de steden waar hij toesloeg. In totaal was Ramirez goed voor dertien moorden. En het zorgde ervoor dat het leven in Californië flink werd ontregeld.

Dertien slachtoffers

Want waar de meeste seriemoordenaars een duidelijk patroon hebben of ongeveer dezelfde soort slachtoffers maken, was er bij The Night Stalker geen enkele lijn te bespeuren. Mannen, vrouwen, kinderen (de jongste was slechts zes jaar) en ouderen (82 jaar), er was voor de onderzoekers dus maar weinig houvast. Hoe hij uiteindelijk toch gevonden werd? Het wordt duidelijk in Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer. De volledige documentaireserie is te zien op 13 januari.

Bekijk de trailer van Night Stalker

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?