Laatste nieuws over Netflix

Turkse dramaserie The Club (Kulüp) in november naar Netflix

Netlix lanceert op 5 november een nieuwe Turkse serie. Het gaat om The Club, ook wel bekend onder de Turkse naam Kulüp. De Turkse serie is in twee delen geknipt waarvan het eerste deel spoedig verschijnt. Een releasedatum voor het tweede deel is nog niet bekendgemaakt.

The Club aka Kulüp

De serie kent hoofdrollen voor Gokce Bahadir, Baris Arduc en Salih Bademci. De serie neemt ons mee naar het verhaal van Matilda, een naaister die in 1955 gaat werken in de meest revolutionaire nachtclub van Istanbul. Tegelijkertijd is ze de moeder van Rasel, die niet wist van het bestaan van haar moeder tot Matilda totdat ze gratie kreeg en uit de gevangenis werd vrijgelaten.

Matilda doet er alles aan om om te gaan met de ego’s van clubmanager Orhan, haar baas Celebi en visionaire kunstenaar Selim, terwijl ze ondertussen worstelt om de band met haar dochter te herstellen. Haar dochter staat ondertussen op het punt om te vallen voor de beruchte casanova Fistik Ismet. Al snel blijkt dat ergens waar je het niet verwacht je thuis kan zijn.

The Club op Netflix

Het eerste deel van The Club wordt op 5 november toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het gaat om vijf afleveringen. De andere vijf afleveringen uit het tweede deel worden later op Netflix verwacht. Een releasedatum daarvoor is echter nog niet bekendgemaakt. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer.

Bekijk de trailer van The Club

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?