Laatste nieuws over Netflix

Twee Kerstfilms musicals aangekondigd met Dolly Parton

De slee van de Kerstman begint vaart te maken. Onlangs werd The Christmas Chronicles 2 al aangekondigd, inclusief eerste beelden en een releasedatum, vandaag zijn daar twee kerstfilms bijgekomen. Christmas on the Square met Dolly Parton én Jingle Jangle: A Christmas Journey. In beide gevallen staat de muziek centraal, het zijn namelijk musicals.

Liedjes van Dolly Parton

De kerstfilm Christmas on the Square komt van de hand van Dolly Parton. Haar muziek zal dan ook centraal staan in deze musical. Alles dat fout kan gaan zal in Christmas on the Squara fout gaan. Wie het allemaal moet oplossen? Dolly Parton zelf die de rol van engel speelt. Op 22 november zal de film verschijn, waarin veertien liedjes langs komen die grotendeels geschreven en gezongen zijn door Parton.

Kerstmusical Jingle Jangle

Ook de tweede aangekondigde winterkraker is een kerstmusical. Het gaat om Jingle Jangle: A Christmas Journey. Hierin zijn nummers te horen van onder meer John Legend, Philip Lawrence en Davy Nathan. Jingle Jangle: A Christmas Journey volgt de legendarische speelgoedmaker Jeronicus Jangle, gespeeld door Forest Whitaker. Zijn leerling (gespeeld door Keegan-Michael Key) steelt zijn meest waardevolle creatie en moet zijn kleindochter de magie weer terug zien te brengen. Jingle Jangle zal op 13 november debuteren op Netflix.

Jingle Jangle A Christmas Journey Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?