Laatste nieuws over Netflix

Twee nieuwe castleden voor You seizoen 3

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het derde seizoen van You. Ondanks dat recent duidelijk werd dat de release van seizoen 3 op zich laat wachten door de coronaperikelen, is nu wel duidelijk geworden dat we in seizoen 3 kennismaken met twee nieuwe gezichten. Het gaat om Shalita Grant en Travis VanWinkle.

Castleden

In het derde seizoen van You krijgt Joe Goldberg te maken met een nieuwe obsessie, zo werd al vrij snel duidelijk nadat de serie werd verlengd. Wie dat gaat zijn, is nog onduidelijk. Wel zijn er echter nieuwe castleden bekendgemaakt. De eerste rol is voor Shalita Grant (NCIS en NCIS: New Orleans) die in de huid kruipt van Sherry. Ze speelt een ‘Mom-fluencer’ van wie het lijkt dat ze vrij nuchter is. Ondertussen blijkt ze een gemene vrouw die alleen doet alsof Love welkom is in haar sociale kring.

Het andere nieuwe gezicht is Travis VanWinkle, bekend van onder meer zijn rollen in Friday the 13th en Hart of Dixie. Hij kruipt in de rol van de rijke Cary en komt in de sociale kring van Joe terecht.

You seizoen 3 op Netflix

Wanneer het derde seizoen van You op Netflix verschijnt, is nog onduidelijk. Eerder werd al bekend dat een release eind 2020 niet gehaald gaat worden. De opnames van seizoen 3 duren in ieder geval tot eind april 2021. Een release wordt dan ook niet eerder verwacht dan ergens in het derde kwartaal van 2021.

Lees ook: 7 Brandende vragen voor You seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?