Laatste nieuws over Netflix

Twee nieuwe delen van The Ranch aangekondigd

The Ranch en Netflix hebben Independence Day aangegrepen om heugelijk nieuws naar buiten te brengen. Het derde seizoen van The Ranch is aangekondigd op 4 juli en ook dit seizoen zal weer uit twee delen bestaan.

Meerdere delen per seizoen

The Ranch is een Amerikaanse sitcom van Netflix, met Ashton Kutcher in de hoofdrol. Zeer recentelijk verscheen het eerste deel van seizoen 2 en later dit jaar verschijnt het tweede deel van dit seizoen. Seizoen 3 is nu dus aangekondigd en zal vanaf 2018 te zien zijn op Netflix.

The Ranch seizoen 3 op Netflix

Met al die delen wordt het er dus niet duidelijker op, maar The Ranch seizoen 3 verschijnt dus in 2018 op Netflix. Daarvoor zal dus nog het tweede deel van seizoen 2 te zien zijn op Netflix. Het derde seizoen van The Ranch zal in totaal ook weer uit twintig afleveringen bestaan. Dit aantal wordt eerlijk verdeeld over de twee delen.

The Ranch draait om de familie Bennett. Zij leven op een ranch in Amerika. Colt (Kutcher) en Rooster (Danny Masterson) zijn volwassen pubers en daar krijgt vader Beau nog wel eens een punthoofd van. Met gevatte opmerkingen weet ook hij echter vaak genoeg de lach op het gezicht van de kijker te toveren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?