Laatste nieuws over Netflix

Twee nieuwe personages in slotseizoen La Casa de Papel

Het vijfde seizoen van La Casa de Papel is afgelopen week aangekondigd, waarbij ook duidelijk werd dat dit het slotseizoen zal worden. De laatste overval zal met in ieder geval twee nieuwe personages worden afgewerkt. Welke dat zijn is nog niet exact bekend, wel welke acteurs hiervoor zijn vastgelegd.

Miguel Ángel Silvestre

Het zijn namelijk twee inmiddels toch vrij bekende gezichten op Netflix. Dat geldt zeker voor Miguel Ángel Silvestre. We leerden hem voor het eerst kennen in Sense8, hierin vertolkte de Spanjaard de rol van Lito Rodriguez. Op dat moment had hij al een rol in Velvet, deze reeks verscheen vervolgens ook op Netflix. Als Alberto Marquez speelde hij liefst 55 afleveringen mee, om ook nog eens op te duiken in Narcos. Als Franklin Jurado maakte hij deel uit van het Cali Cartel.

Vivir sin Permiso

De 38-jarige Spanjaard krijgt gezelschap van zijn veertien jaar jongere landgenoot Patrick Criado. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Criado ook al aardig wat titels op zijn naam staan. De twee bekendste daarvan zijn Mar de Plastico en Vivir sin Permiso. In deze twee reeksen, die ook op Netflix te zien zijn, speelde hij de rollen van Fernando Rueda en Daniel Artega. De opnames van het vijfde seizoen gaan binnenkort van start.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?