Laatste nieuws over Netflix

Twee series door Netflix na één seizoen al gecanceld

Netflix heeft een streep gezet door twee series. Dat Partner Track in gevaar was komt niet als een verrassing, de serie is nu daadwerkelijk gecanceld. Dat geldt ook voor The Imperfects, die vrij geruisloos op de streamingdienst verscheen en nu dus ook alweer is verdwenen.

Partner Track

Dat Partner Track moest vrezen voor een snelle dood bleek begin oktober al. Arden Cho speelt de hoofdrol in Partner Track als Ingrid Yun. Ze wilde graag verder met de serie en ha daarvoor de hulp ingeschakeld van de kijkers. Op haar social media deed ze namelijk een oproep. “Als je verlossing wil voor Ingrid, uitleg van Murphy, meer #TeamZ of gewoon meer drama uit New York? Schakel dan Partner Track in en vertel Netflix dat je een tweede seizoen wil. Anders is het over. #RenewParterTrack” Het mocht dus niet baten. Partner Track is gecanceld

The Imperfects

The Imperfects concentreert zich op een groep mensen die experimentele gentherapie ondergaan die hen in monsters verandert. Ze werken samen om de verantwoordelijke wetenschappers op te sporen, zodat ze weer mens kunnen worden. Met een IMDb-score van 6,4 scoort The Imperfects nog redelijk, maar een groot publiek is er voor de bovennatuurlijke reeks nooit gevonden. Zo blijft het dan ook bij slechts één seizoen.

Drukke weken

Vorige week werd ook al Fate: The Winx Saga na twee seizoenen gecanceld, al zijn de makers nu wel druk met mogelijke vervolgprojecten. Goed nieuws was er wel voor Die Kaiserin waarvan een tweede seizoen komt en ook The Watcher en Monster: The Jeffrey Dahmer story krijgen een vervolg.

Deze series zijn gecanceld op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?