Laatste nieuws over Netflix

Tweede deel Unsolved Mysteries komt vlak voor Halloween

Het tweede deel van Unsolved Mysteries is door Netflix aangekondigd. Er zouden twaalf zaken worden belicht in het eerste seizoen van de remake van de historische crimereeks. De eerste zes afleveringen verschenen op 1 juli.

Een afleveringen met geesten

Nu zijn de zes resterende afleveringen ook aangekondigd. Deze zullen namelijk te zien zijn vanaf maandag 19 oktober. Deze periode is niet toevallig gekozen, want dat valt vlak voor Halloween. Het werd door de makers al naar buiten gebracht dat er één afleveringen zal zijn waarin geesten de hoofdrol vertolken. Daar waar er in de eerste reeks een episode was over ufo’s.

Lichaam Alonzo Brooks opgegraven

De eerste zes afleveringen van Unsolved Mysteries maakten al flink wat los. Al snel kwamen er enkele duizenden tips binnen van kijkers. Of hier al een gouden tip bij zat is niet bekend. Wel zijn er al behoorlijk wat ontwikkelingen in de zaken. Zo is het lichaam van Alonzo Brooks opgegraven voor verder onderzoek! Wanneer er nieuwe ontwikkelingen plaats vinden rondom de behandelde zaken in Unsolved Mysteries, worden onderstaande artikelen van updates voorzien.

De eerste zaken uit Unsolved Mysteries:

Rey Rivera (Mystery on the Rooftop)
Patrice Endres (13 Minutes)
Xavier Dupont de Ligonnes (House of Terror)
Alonso Brooks (No Ride Home)
Lena Chapin en Sandy Klemp (Missing Witness)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?