Laatste nieuws over Netflix

Tweede film Murder Mystery in productie

De succesvolle actie-komedie Murder Mystery krijgt een vervolg. Adam Sandler en Jennifer Aniston scoorden deze zomer een hit met de film. Nu blijkt dat de crew bezig met is met een tweede film, waarin het koppel zal terugkeren.

Sander en Aniston in moordmysterie

In Murder Mystery speelt Sandler een mislukte agent en Aniston een kapster. Het stel is al jaren getrouwd en eindelijk gaan ze hun gedroomde huwelijksreis naar Europa maken. Daar komen ze al snel in een moordcomplot terecht, waarin ze zelf worden gezien als de daders. Op kolderieke wijze gaan ze op zoek naar de antwoorden en vooral de dader.

Open of gesloten einde?

De zaak is dan wel opgelost, waarmee een gesloten einde aanstaande lijkt. Toch gaf de laatste scène gelijk de mogelijkheid tot een vervolg. Per trein gaan ze namelijk verder op reis door Europa. De trein heet niet geheel toevallig: The Orient Express. Murder on the Orient Express is tenslotte één van de meest beroemde boeken van Agatha Christie, het was ook één van de vele verwijzingen in de film naar detectiveverhalen.

Murder Mystery 2

The Hollywood Reporter heeft nu naar buiten gebracht dat er gewerkt wordt aan een vervolg op Murder Mystery. De cijfers vroegen daar ook wel om, want 31 miljoen huishoudens had de film al gezien in de eerste 72 uur nadat deze op Netflix was geplaatst. James Vanderbilt is met Netflix in gesprek en al druk doende met het schrijven van een script. Het is nog niet officieel naar buiten gebracht dat Sandler en Aniston opnieuw in de film zullen verschijnen, maar dit ligt wel voor de hand.